Çubuk'ta Kaybolan 59 Kişiden 58'i Bulundu

Çubuk'ta Kaybolan 59 Kişiden 58'i Bulundu

Çubuk Emniyet müdürlüğüne bir yıl içinde yapılan 59 kayıp müracaatı sonunda 58 kişi bulunarak ailesine teslim edilerek aileler sevindirildi.

Çubuk"ta bir yıl içinde 32 si kadın 27 si erkek olmak üzere 59 kişinin bulunması için yakınları tarafından Çubuk emniyet müdürlüğüne müracaat yapıldığı belirtildi Çubuk Emniyet müdürlüğü Merkez karakol amiri komiser yardımcısı Hüseyin Bayrak aranan kişilerden 2009 yılında evinden ayrılan 39 yaşındaki Demet Şenol un dışındaki diğer aranan kişilerin hepsinin bulunarak ailelerine teslim edildiğini söyledi.

2010 yılı içerisinde ilçede sadece 26 yaşındaki Gülay Yılmaz'ın arandığını belirten Bayrak” Çeşitli nedenlerden dolayı evlerinden veya bulundukları yakınlarının yanından ayrılarak sırra kadem basan kadın ve erkeklerin 25 ile 65 yaş sınırında olmalarına rağmen böyle bir yola başvurmalarının altında ekonomik ve sosyal nedenlerin yattığı yaptığımız incelemelerle ortaya çıkmaktadır. Emniyet müdürlüğümüzde görevli tüm sivil ve karakolda görevli polis arkadaşlarımızın gayretli çalışmaları sayesinde 2009 yılı içerisinde yapılan tüm kayıp müracaatlarını başarılı bir şekilde sonuçlandırdık. Emniyet müdürlüğü olarak ilçemizde arasında yaşanan huzursuzluk konularını içeren toplantılara ağırlık verme yönünde çalışmaları içerisindeyiz ilçemizde kaybolma olaylarının çoçuklar düzeyinde olmaması en büyük sevincimiz ” dedi.

Kayıp raporlarında belirtilen müracaat sayısının yıllık ortalamalarına göre 6 günde bir kişinin kayıp olduğu Çubuk'ta Emniyet müdürlüğü ekiplerinin faal çalışmaları sonunda bir yıl içinde aranan 59 kişiden 58′nin bulunarak yakınlarına teslim edilmesi ilçe halkı tarafından memnuniyetle karşılandı.




.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.