Çubuk'ta Geri Dönüşüm Projesi

Çubuk'ta Geri Dönüşüm Projesi

Çubuk Belediyesi, Geri Kazanılabilir Ambalaj Atıklarının Çöpten Ayrı Olarak Toplanması ve Yeniden Ekonomiye Kazandırılması Projesi ile Geleceğe Sahip Çıkıyor

Çubuk belediyesi, geri kazanılabilir ambalaj atıklarının çöpten ayrı olarak toplanması ve yeniden ekonomiye kazandırılması projesi ile geleceğe sahip çıkıyor.

Çubuk Belediyesi ile MİRA ve ÇEVKO firmaları işbirliğinde yürütülecek proje, Cumhuriyet mahallesinde başlatılacak. Evsel atıklardan ayrı olarak biriktirilecek ambalaj, cam, plastik, metal, kağıt ve kompozit atıkların geri dönüşümü sağlanacak.

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, vatandaşlardan geri dönüşüm projesine destek vermelerini isteyerek,''İlçemizde geri dönüşüm kazanılabilir, ambalaj atıklarının çöpten ayrı olarak toplanması ve yeniden ham madde olarak ekonomiye kazandırılmasını hedefledik. Geri Dönüşüm Projesi vatandaşımızın desteği ile ilçemizde büyüyecek' dedi. Her geçen gün çevre konularında dünyanın alarm verdiğini kaydeden Özden, ilçe için hayati önem taşıyan proje kapsamında çevre kirliliğinin önüne geçmenin hedeflendiğini ifade etti.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum