Çubuk'ta Futbol Turnuvası

Çubuk'ta Futbol Turnuvası

Çubuk'ta Ortaokullararası Bahar Futbol Turnuvası sona erdi.

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Çubuk Yerleşkesi Futbol sahasında düzenlenen ve 10 takımın katıldığı turnuva sonunda dereceye giren takımlara kupaları törenle verildi.

Çubuk Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce organize edilen ve yaklaşık 120 öğrencinin katılımıyla 5 gün süren turnuva, oynanan final maçlarıyla bitti.

Turnuvada, Yıldırım Beyazıt Ortaokulu birinci, Çubuk Ortaokulu ikinci, Dumlupınar Ortaokulu da üçüncü oldu.

Ödül töreninde konuşan Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürü Cüneyt Küpeli, şehir stadyumunda inşaat çalışmaları olması nedeniyle turnuvaların bu yıl Yıldırım BeyazıtÇubuk Yerleşkesi'nde yapıldığını söyledi.

Turnuvaya katılımın yoğun olmasından dolayı okul yöneticilerine ve öğrencilere teşekkür eden Küpeli, '"Bu turnuvaların kaybedeni yoktur. Spor yapan herkes kazanmış sayılır. Ben buradan turnuvaya katılan tüm öğrencilerimizi kutluyorum. Ayrıca bize bu turnuvanın gerçekleşmesinde destek veren Yıldırım Beyazıt Üniversitesine ve yetkililerine teşekkür ediyoruz. Bu tür turnuvalarımız artarak devam edecektir." dedi.

Dereceye giren takımların kupaları ise düzenlenen törende, Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürü Cüneyt Küpeli, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Sekreteri Osman Şahbudak, Halk Eğitim Müdürü Recai Özdemir ile okul müdürleri tarafından verildi.

Finale kalan takımların öğrencilerine de madalya takdim edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.