Çubuk’ta ‘Evet için sevgi yürüyüşü’ yapıldı

Çubuk’ta ‘Evet için sevgi yürüyüşü’ yapıldı

Çubuk’u ziyaret eden eski Başbakan Yardımcısı ve Ak Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, partisinin düzenlediği ‘Evet İçin Sevgi Yürüyüşü’ programına katıldı.

Bekir Ağalar Konağı önünde başlayarak Atatürk Caddesi üzerinde yapılan yürüyüşe Ak Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Ak Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yürüyüşte cadde üzerindeki vatandaşlar selamlanırken, Türk Bayrağı ve karanfil dağıtıldı.

Kortejin geçtiği caddede vatandaşlar alkışlar ve tezahüratlarla destek verirken yürüyüş, Kurbantepe Köprüsü üzerinde yapılan konuşmayla son buldu.

Yürüyüş sonunda konuşan Başkan Acehan, ürüyüşe katılan ve yürüyüş sırasında kendilerine sevgi gösterilerinde bulunan tüm vatandaşlara teşekkür etti. Yapılacak halk oylamasının Türkiye tarihinin en önemli seçimi olacağını söyleyen Başkan Acehan, bugüne kadar olduğu gibi 16 Nisan’da da Çubukluların sandığa giderek anayasa değişikliğine verdikleri desteği güçlü bir şekilde ortaya koyacaklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.