Çubuk'ta Erdoğmuş,Yeniden Başkan

Çubuk'ta Erdoğmuş,Yeniden Başkan

Çubuk Şoförler Ve Otomobilciler Odası 37. Genel Kurulu -Tek Liste İle Gidilen Seçimlerde Zekeriya Erdoğmuş Yeniden Başkanlığa Seçildi.

Çubuk Şoförler ve Otomobilciler Odası 37. Genel Kurulu yapıldı.


Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilen genel kurulda, divan üyelerinin seçilmesinin ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.


Kongrede bir konuşma yapan Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, değer esnaflarda olduğu gibi şoför esnafının da saygın bir yerde olmasını arzuladığını ifade etti.


Kendisinin de şoför aileden geldiğini ifade eden Başkan Özden, esnafların toplumun kanaat önderleri olduğunu kaydederek, şunları bildirdi: Şoför esnafımızın kılık kıyafet, konuşma, insan ilişkileri ve hareketleri ile topluma örnek olmasını istiyorum. Ancak ne hikmetse Çubuk ta bu konuda şoförler arasında sıkıntı yaşamaktayız. Seçimden sonra şoförlerin eğitimi konusunda oda başkanımız ve diğer meslek odaları ile bir çalışma yapacağız. Biz, vatandaşlarımıza karşı saygılı, güler yüzlü ve merhametli olmalıyız. Vatandaşlarımız, bizim başımızın tacı olmalı. O zaman ben tüm esnafımızın olduğu gibi şoför esnafımızın da her türlü sorunlarını çözme yolunda çabam olur. Erdoğmuş, Lokman Özden in konuşmasının ardından odanın faaliyetleri hakkında sinevizyon gösterisi ile bilgi verdi. Faaliyet raporları, denetim kurulu raporları, gelir gider bilanço raporlarını okunarak, oylandı.
Tek liste ile gidilen seçimlerde Zekeriya Erdoğmuş yeniden başkanlığa seçildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum