Çubuk'ta Dostluk ve Sanat Fuarı

Çubuk'ta Dostluk ve Sanat Fuarı

Çubuk Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen “Bilim Kültür ve Eğitime Katkı Projesi’’ kapsamında Çubuk'ta İletişim Dostluk ve Sanat Fuarı düzenleniyor.

31 Mayıs 1-2 Haziran 2008 tarihinde Çubuk'ta düzenlenecek fuardan elde edilecek gelirlerle okul ve kurumların eksikliklerin giderilmesi, topluma ve özellikle öğrencilere kitap okuma alışkanlığının kazandırılması, öğrencilerin ve okulların sanatsal eserlerin sergilenmesi, İlçedeki gelecek nesillere kültürel ve sanatsal mirasın önemiyle ilgili bilincin kazandırılması ve okulların yıl sonu etkinliklerinin yapılması hedefleniyor.

Fuar, yayınevleri, yazarlar, söyleşiler, konferanslar, şiir sunumları, tiyatrolar, folklor gösterileri, futbol ve voleybol turnuva finalleri, kukla gösterisi, el sanatları, okul tanıtımları, yılsonu şenlikleri ve yarışmalar içeriyor.

Okullar, dershaneler, yayınevleri, marketler, hediyelik eşyacılar, resmi kurumlar, özel eğitim kurumları'nın katılabileceği fuara , Büyükşehir belediyesi, Türk Dil Kurumu, TÜBİTAK ve  TRT" nin de katılması bekleniyor.
Milli Eğitim Müdürlüğünce ,Atatürk parkı ve millet parkında düzenlenen fuar 3 gün sürecek .

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum