Çubuk'ta değişim hız kesmiyor

Çubuk'ta değişim hız kesmiyor

Hergeçengün değişen ve gelişen çubuk'ta Seğmen Erkek Kuaförü Bir ilke imza attı.


Deneyimli personeliyle 1992 yılından bu yana hizmet veren Seğmen Erkek Kuaförü yeni yeri ile görenleri mest ediyor. Yavuzselim mah.hükümet caddesin'de hizmet vermekte olan Seğmen Erkek Kuaförü yeni tasarımı ile stil erkek kuaförü diye adlandırılıyor.


GÖRENLER HAYRAN KALIYOR

Mesleğinde çubuk halkının beğenisini ve teveccühünü kazanan Seğmen Erkek Kuaförünün işletmecisi Hamza DEMİRTAŞ , hizmetin en iyisi için gayret gösterdiklerini belirterek sloganlarının titizlik ,sağlık ve müşteri memnuniyeti olduğunu ,müşterilerinin hertürlü ihtiyacına cevap vermek için Seğmen erkek kuaförü Cilt bakımı ve Saç tasarım merkezini çubuk halkının hizmetine açtıklarını Belirtti.


Öte yandan Çubuk halkının'da bakımına önem verdiğine dikkat çeken işletmeci Hamza DEMİRTAŞ,
İşimiz Kuaförlük... Ama kuaförlüğün, günümüzde klasik, alışa gelmiş yapısından farklı, daha geniş kapsamlı, sadece saç kesmek veya boyamaktan öte iş yerimize gelen müşterilerimizin'sağlığı'na önem vererek Kendilerine ait Traş malzemeleriyle traş olma imkanı sağladıklarını belirten Demirtaş,Bir sefere mahsus olmak kaydıyla Tercih eden müşterilerimizden 50 ytl talep ediyoruz bu parayla Kendilerine özel traş malzemeleri satın alıyoruz ve bu malzemeleri müşterilerimize ait dolaplarda muhafaza ediyoruz müşterimiz tekrar traş olmaya geldiğin'de kendisine ait malzemelerini kullanıyor ve bu uygulamadan son derece memnun kalıyorlar.Bunun yanın'da işyerimiz'de Kumaş ve bez havlu kullanmıyoruz Tek kullanımlık havlu kullanıyoruz bu şekilde müşterilerimizi hertürlü hastalığa karşı'da korumuş oluyoruz.

son sistem masaj koltuğu
Günün stresinden Yorgun düşen müşterilerini'de düşündüklerini belirten Demirtaş Müşterilerimizin Son sistem masaj koltuğuyla'da günün yorgunluğunu atmalarını sağlıyoruz.işyerimize gelen müşterilerimize Hijyenik bir ortam'da onlar çaylarını yudumlayıp,gazetelerini okurken,hizmet etmenin haklı gururunu yaşıyoruz dedi.



Artık ticaret hayatında kendini yenilemeyen ve geliştirmeyen firmaların fazla yol alamadığına dikkat çeken Demirtaş; Günümüz teknoloji çağı, artık gelişime ve değişime açık olmak gerekiyor. Eski usul ve yöntemlerle iş yapabilmek hayalden ibarettir. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte firmalar arasında yaşanan tatlı rekabet biraz daha artmıştır. Bu rekabet ortamında başarılı olabilmek için girişimci ruhlu olunması gerekiyor. Artık eski usullerle iş yapmak mantıklı gelmiyor. Bu değişimler kaçınılmazdır. Herkesin yaptığı işi sorgulaması ve ona göre hareket etmesi gerekiyor.”dedi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum