Çubuk'ta "Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası" sona erdi

Çubuk'ta "Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası" sona erdi

Turnuvada dereceye giren sporculara ödülleri verildi

Türkiye Santranç Federasyonu (TSF) tarafından Çubuk ilçesinde düzenlenen "Cumhuriyet Bayramı Santranç Turnuvası" sona erdi.

Çubuk Kaymakamlığı, Çubuk Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Çubuk Belediyesi tarafından da desteklenen ve Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde düzenlenen turnuvaya 250 sporcu katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Aslan, toplamda 24 kategorinin olduğu ve iki gün süren turnuvanın finalinde yaptığı konuşmada, "Satranç sporunun bir zeka oyunu olması, çocuklarımızın gelişmesine katkı sağlaması ve satranç sporunun Çubuk'ta bu kadar taraftar bulması açıkçası bizi çok mutlu ediyor'' dedi.  

Turnuvada, 6 yaş kategorisinde erkeklerde Talha Öztürk, kızlarda Funda Esma Asma, 7 yaş kategorisinde erkeklerde Emirhan Arpalık, kızlarda Azra Kurnaz,  8 yaş kategorisinde erkeklerde Burak Yalabık, kızlarda Berilsu Seloğlu, 9 yaş kategorisinde erkeklerde Ahmet Kaan Özçelik, kızlarda Rana Berin Er, 10 yaş kategorisinde erkeklerde Mehmet Etli, kızlarda Kerime Tekin, 11 yaş kategorisinde erkeklerde Birol Kadir Özkan, kızlarda Miray Karakuş, 12 yaş kategorisinde erkeklerde Ömer Faruk Ünal, kızlarda Tuğba Büker, 13 yaş kategorisinde Ahmet Berk Tokgöz, 14 yaş kategorisinde erkeklerde Niyazi Tarık Koç, kızlarda Merve Nur Yıldız, 15 yaş kategorisinde erkeklerde Mahmut Muzaffer Gülpolat, kızlarda Yağmur Güçlü, 16 yaş kategorisinde Mustafa İbrahim Aksu, 17 yaş kategorisinde de Yusuf Dalar birinciliği elde etti.

Dereceye giren sporculara ödüllerini, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aslan, Çubuk Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cüneyt Küpeli ve Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) Çubuk Temsilcisi Veysel Kılıçarslan verdi. 

Bizde Çubuk Haber olarak bu özverili ve fedarkaca çalışması nedeniyle Veysel Kılıçarslan hocamıza teşekkür ediyoruz... Keşke tüm öğretmenlerimiz ve yöneticilerimiz aynı inanç ve şevkle bu denle çalışsa, bugün yaşadığımzı kötü alışkanlığı olan etrafımızdaki çocuklarımız olmaz. Tüm öğrencilerimiz kendi alanlarında başarılı olur... Hem ülkemizin hem de ilçemizin geleceği aydınlık olur... Her öğretmen sadece lafta ve pozda değilde Veysel Hocamız ve arkadaşları gibi bin çocuğa sahip çıksa ilçede huzur olur, geleceğimz aydınlık olur... 

Kaynak: http://www.radikal.com.tr/ankara-haber/cubukta-cumhuriyet-bayrami-satranc-turnuvasi-sona-erdi-1459794/

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.