Çubuk'ta CHP kongresi olaylı geçti

Çubuk'ta CHP kongresi olaylı geçti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çubuk İlçe Kongresi Çubuk Belediye Düğün salonunda delegelerin katılımıyla yapıldı. Kongre devam ederken söz hakkı verilmeyen bir partili gelişmelere tepki gösterdi.

Kongreye CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara milletvekili Yılmaz Ateş, CHP Ankara Milletvekili Zekeriya Akıncı, CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl, CHP Ankara İl Başkanı Ali Yıldız, CHP İlçe Teşkilatları ve birçok partili katıldı.

Kongrede bir konuşma yapan CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl, Türkiye'nin en büyük sorununun işsizlik olduğunu belirtti. Önümüzdeki seçimlerde CHP'nin iktidar olacağından emin olduğunu iddia eden Bingöl, "Bu kötü gidişatı değiştireceğiz." dedi.
Kongrede söz alan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yılmaz Ateş ise işsizlik sorununun çözülemediğini, hatta daha da arttığını savundu. Ateş hükümete seslenerek; "işsizlik arttı, vatandaşın borcu arttı, liman, bankaların özelleştirilmesiyle hükümet yandaşlarına peşkeş çekilmiştir." diye konuştu.

Kongre devam ederken, adının Celal Abbas Akkuzu olduğu öğrenilen partili bir kişi, kongreye itiraz ederek söz hakkı istedi. Söz hakkı verilmeyen Akkuzu; "Yerel siyaset yapılmıyor. Mart ayında seçim geçirdik, partiden kimse gelmedi, buraya nutuk atmaya geldiniz." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum