Çubuk'ta "Bir Kapak, Bin Mutluluk" kampanyası

Çubuk'ta "Bir Kapak, Bin Mutluluk" kampanyası

ANKARA (AA) - Çubuk Kent Konseyi tarafından "Bir Kapak, Bin Mutluluk" kampanyası başlatıldı.

Çubuk Kent Konseyi tarafından "Bir Kapak, Bin Mutluluk" kampanyası başlatıldı.

Çubuk Kent Konseyi Engelliler Meclisi tarafından "Bir Kapak, Bin Mutluluk" adı altında mavi kapak toplama kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında toplanılan kapaklar, Çubuk Engelliler ve Engelli Dostları Derneği'ne tekerlekli ve akülü sandalye alınmak üzere verilecek.

Çubuk Kent Konseyi Başkanı İsmail Tekaüt, hedeflerinin 10 tekerlekli 5 akülü sandalye almak olduğunu söyledi. Toplanılan her plastik kapağın bir ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldüreceğini belirten Tekaüt, "Çubuk Kent Konseyi olarak önemli projeleri hayata geçiriyoruz. Yaptığımız işlerin başında ise Engelliler Meclisiyle birlikte yaptığımız çalışmalar gelmektedir" dedi.

Çubuk Engelliler ve Engelli Dostları Derneği Başkanı Sebahaddin Horoz ise, Kent Konseyine teşekkür ederek, herkesin az çok demeden kampanyaya destek sağlaması gerektiğini kaydetti.

Kent Konseyi ile birlikte projenin içerisinde yer aldıklarını, bu güzel proje sayesinde Çubuk'ta ihtiyacı olan herkese akülü sandalyelerin ulaştırılacağını dile getiren Horoz, "Bize ulaştırılan kapakları piyasanın üstünde bir fiyatla ilçemizdeki bir firmaya veriyoruz. Elde ettiğimiz parayla ihtiyacı olanlara tekerlekli sandalye veya akülü sandalye alacağız" diye konuştu.

Kaynak:http://www.radikal.com.tr/ankara_haber/cubukta_bir_kapak_bin_mutluluk_kampanyasi-1439231

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.