Çubuk'ta Beyaz Bayrak Alan İlk Okul

Çubuk'ta Beyaz Bayrak Alan İlk Okul

Milli Eğitim Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği temizlik şartlarına azami ölçüde dikkat eden, tertipli,düzenli okullara verilen ‘BEYAZ BAYRAK’ ödülünü Çubuk’ta alan ilk ve tek okul Yukarı Çavundur İlköğretim Okulu oldu.


Daha önce Milli Eğitim Bakanlığı"nın düzenlemiş olduğu "Bu Benim Eserim" adlı Fen ve Teknoloji yarışmasında Çubuk"un tek temsilcisi olan ve Çubuk"u İç Anadolu Bölgesi"ndeki yarışmada temsil eden; Çubuk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü"nce düzenlenen 1.Türk Halk Müziği Yarışması"nda birçok okulu eleyerek finale adını yazdıran Yukarı Çavundur İlköğretim Okulu yine bir ilke imza attı.

Milli Eğitim Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği temizlik şartlarına azami ölçüde dikkat eden, tertipli,düzenli okullara verilen "BEYAZ BAYRAK" ödülünü Çubuk"ta alan ilk ve tek okul Yukarı Çavundur İlköğretim Okulu oldu.

Bütün bu başarıların elde edilmesinde okul yönetimi, öğretmen, öğrenci -veli kaynaşması ve sürekli eğitime destek veren Yukarı Çavundur Belediye Başkanı Lokman ÖZDEN"in katkısı büyüktür.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yetkilileri BEYAZ BAYRAK ve PLAKET"in önümüzdeki günlerde Ankara"da düzenlenecek bir törenle Yukarı Çavundur İlköğretim Okulu Müdürü Fehmi ALCAN" a takdim edileceğini belirtmişlerdir.

Yukarı Çavundur İlköğretim Okulu"nun Çubuk"ta BEYAZ BAYRAK alan ilk ve tek okul olması beldede sevinçle karşılandı.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum