Çubuk’ta bayramlaşmalar devam ediyor

Çubuk’ta bayramlaşmalar devam ediyor

Başkan Acehan görev başındaki güvenlik güçleri ve belediye personelleriyle bayramlaştı

Çubuk’ta birinci gün başlayan bayramlaşmalar ikinci ve üçüncü günde devam etti. Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, görev başındaki güvenlik güçleri ve belediye personelleriyle bayramlaştı.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Ramazan Bayramı nedeniyle ilçede başlatılan ‘Çubuk Bayram Ediyor’ etkinlikleri kapsamında bayramlaşmaları sürdürüyor. İlk olarak İlçe Jandarma Komutanlığı’nda başlatılan bayramlaşma programına daha sonra sırasıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe İtfaiye Amirliği, Ak Parti İlçe Teşkilatı ve belediye personeliyle devam etti.  

İlçe Jandarma Komutanlığı’ndaki bayramlaşmada İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Murat Tiryaki tarafından karşılanan Başkan Acehan, daha sonra görev başındaki askerlerin tek tek Ramazan Bayramlarını kutladı. Bir süre askerlerle sohbet eden Başkan Acehan, daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne geçerek görev başındaki polisler ile bayramlaştı. Burada İlçe Emniyet Müdürü İsmail Karataş tarafından karşılanan Başkan Acehan, daha sonra ilçe İtfaiye Amirliği’nde itfaiyecilerin bayramlarını kutladı.  

-Huzur ve güven içerisinde yaşıyoruz

Ak Parti İlçe Teşkilatında partililerle de bayramlaşan Başkan Acehan, yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimine vurgu yaparak herkese önemli görevler düştüğünü belirtti.

Tüm yurtta olduğu gibi Çubuk’ta da huzur içerisinde bir Ramazan ayı ve Ramazan Bayramı geçirdiklerini aktaran Başkan Acehan, ‘’Bu günkü güvenlik ve huzurumuzu hamdolsun Ak Parti iktidarına borçluyuz. Yoksa Irak ve Suriye gibi parçalanmaya hazır fay hatları üzerinde bulunan bir toplumuz. Sürekli Alevi Sunni, Kürt Türk, zengin fakir gibi bu fay hatlarıyla oynayarak Türkiye’de de sorun çıkartmaya çalışan, Türkiye’yi rahat bırakmak istemeyen dış güçler var. Cenabı Allah onlara fırsat vermesin inşallah. Bu gün huzur içerisinde ve güvenlik içerisinde yaşıyoruz’’ dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş’da Türkiye’deki güvenliğin ve huzurun sürdürülmesi için Cumhurbaşkanlığı seçiminin en yüksek oy ile kazanmak için tüm kadrolarıyla hazır olduklarını kaydetti.

-Huzurlu günlerin kıymetini bilelim

Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde düzenlenen Belediye Personeli ile Bayramlaşma törenine katılan Başkan Acehan, burada tüm personelin tek tek Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Birlik ve beraberlik içinde huzurlu bir bayram yaşamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Acehan, ’’Bizler burada huzurlu rahat bir ortamda bayram yaşarken, dünyanın birçok yerinde başta Gazze ve Suriye olmak üzere Müslüman kardeşlerimiz savaş ortamında zülüm altında bayram geçirmekteler. Umarım bu bayram, dünyanın bütün köşesindeki mazlumlar için bir kurtuluş olur. Tüm toplulukların zulümden kurtuluşları için Cenabı Allah’a burada dua ediyorum. Şehitlere Cenabı Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diliyorum. Bizler bu huzurlu günlerimizin kıymetini lütfen bilelim’’ diye konuştu.

-Kalıcı ve hayırlı hizmetler için çalışacağız

Tüm belediye çalışanlarıyla birlikte ilçeye kalıcı hizmetler kazandırmak için çalışacaklarını anlatan Başkan Acehan, ’’İlçemizde kalıcı ve hayırlı hizmetlere imza atmak için hep birlikte çalışacağız. İnşallah halkımıza layık olan hizmetleri verebilmek için en baştan en alta kadar tüm çalışanlarımız aynı kararlılık ve sorumlulukla var gücümüzle çalışacağız. Biz bu şekilde çalıştığımız sürece sıkıntılı günler de çok kısa sürede geride kalacaktır. Bunun sonucunda da bu şerefli görevi 5 yılda güzel eserler bırakarak başarıyla hep birlikte tamamlayacağız. Sizlerle daha çok çalışacağımız, aynı zamanda güzel işler başaracağımız bir süreci hep beraber yaşayacağız’’ diye konuştu.

Daha sonra Başkan Acehan, çocukların bayramlarını kutlayarak bayram harçlığı dağıttı.

bayramlasma01-vert.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.