Çubuk’ta Bayramlaşma

Çubuk’ta Bayramlaşma

Çubuk’ta ‘Çubuk Bayram Ediyor’ etkinlikleri kapsamında ziyaretler sürüyor

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan ve beraberindeki heyet Ramazan Bayramı nedeniyle huzurevi ve hastaneyi ziyaret ederek bayramlaştı.

Çubuk Belediyesi tarafından başlatılan ‘Çubuk Bayram Ediyor’ etkinlikleri kapsamında ilçede sürdürülen bayramlaşmalar devam ediyor. İlk olarak huzurevi ve hastane ile başlatılan bayramlaşmalar tüm ilçeye yayılacak.   

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan ve beraberindeki heyet ilk olarak Abidin Yılmaz Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon merkezini ziyaret etti. Ziyarette Abidin Yılmaz Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Emin Tamtürk, Ak Parti İlçe Başkanı Av. Baki Demirbaş, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Murat Tiryaki ve belediye meclis üyeleri eşlik etti.

Huzurevindeki yaşlıların bayramlarını kutlayarak onlarla uzun süre sohbet eden Başkan Acehan, istek ve şikayetlerini de dinledi. Huzurevi sakinlerinden yakın ilgi gören Başkan Acehan, yaşlıların ellerini tek tek öptü.

Huzurevinde kalanların yakınlarıyla da bayramlaşan Başkan Acehan, huzurevi çalışanlarıyla uzun süre sohbet etmeyi ihmal etmedi. En önemli bayramlaşma yerlerinin huzurevi, hastane ve hapishane olduğunu vurgulayan Başkan Acehan, ’’Buralara yapılan ziyaretle hem buradaki insanları manevi yönden terapi yaparak rahatlatırken, diğer taraftan da insanın kendini rahatlatıyor, huzur veriyor. Ben şahsen buralarda huzur buluyorum. Her yaştan sorumluluk sahibi insanların buralara gelmelerini ve mutlak ziyaret etmelerini öneriyorum’’ dedi.

Huzurevinde çalışmanın da manevi bir değeri olduğunu söyleyen Başkan Acehan, ’’Gerçekten de her yer pırıl pırıl. Temizlik, düzen ve yaşlılarımıza bakımının mükemmel seviyede olduğunu görüyoruz. Özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinizi tebrik ederiz. Allah razı olsun’’ diye konuştu.

Abidin Yılmaz Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Emin Tamtürk’de, bağımsız bir kuruluş tarafından yeni yapılan bir araştırmaya göre Ankara’nın en iyi huzurevi seçildiklerini, bundan dolayı da tüm çalışanlarına ve kendilerine destek veren yöneticilere teşekkür ettiğini belirtti.

bayramlasma01.jpgbayramlasma02.jpgbayramlasma03.jpgbayramlasma04.jpgbayramlasma05.jpgbayramlasma06.jpgbayramlasma08.jpgbayramlasma07.jpgbayramlasma09.jpgbayramlasma10.jpgbayramlasma11.jpgbayramlasma12.jpgbayramlasma14.jpgbayramlasma15.jpgbayramlasma16.jpgbayramlasma17.jpgbayramlasma18.jpgbayramlasma19.jpgbayramlasma20.jpgbayramlasma21.jpgbayramlasma22.jpgbayramlasma23.jpg

 Huzurevi ziyaretinin ardından Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi’ne geçen Başkan Acehan, bir zamanlar çalıştığı acil servisi belediye başkanı sıfatıyla ziyaret etti. Hastane girişinde meslektaşları ve hastane çalışanları tarafından karşılanan Başkan Acehan nöbetçi personel ve hastalara geçmiş olsun dileklerini sunarken, bayramın coşkusunun her yerde her zaman hep birlikte yaşanması gerektiğinin vurgusunu yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.