Çubuk'ta Başarı Ödüllendiriliyor

Çubuk'ta Başarı Ödüllendiriliyor

Özden, Temizlik İşlerinde çalışan belediye personellerinden Erdğan Arslan’ı Mayıs ayının en başarılı personeli seçti.

Temizlik İşleri Müdürlüğünde görevli ayrıca engelli personellerinden Erdoğan Arslan, öz verili, düzenli ve başarılı çalışmalarından dolayı Mayıs ayının başarılı personeli seçildi. Kariyer Günleri dolayısı ile öğrencilerle yaptığı sohbette, azimli ve verimli çalışmanın önemine değinen Başkan Özden, yerel yönetimin vatandaşa hizmet ulaştıran ilk adım birimlerinden biri olduğuna dikkat çekerek, doğumdan ölüme kadar belediyenin insan oğluna hizmet verdiğini vurguladı.

Belediye'nin tüm çalışanlarının gerçekleşen çalışmalar ve projelerde katkısı bulunduğunu belirten Başkan Özden, şöyle konuştu: “Günümüzün modern ve çağdaş belediyecilik anlayışı gereği, üretilen hizmetin kalitesi çalışan personel ile ön plana çıkmaktadır. Çubuk, hızla gelişen ve büyüyen yapısıyla Ankara'nın yeni yaşam merkezlerinden biri haline geliyor. Bizler de geleceğin kentini kurmak için çalışıyoruz. İşimiz zor, kolay değil. Ancak halka hizmet etmenin huzurunu hiçbir maddi zenginlikte tadamazsınız. Halka hizmet etmek bizim huzur kaynağımız. Bu hizmeti yaparken de insan odaklı çalışıyoruz” dedi.

Başkan Özden, kendisine sabah saat 04:00'de çalışma alanını göstererek yaptığı işten duyduğu memnuniyeti dile getiren Arslan'ın ayın personeli seçilerek küçük altın ile ödüllendirildiğini ve önümüzdeki günlerde de uygulamanın devam edeceğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.