ÇUBUK'TA  AYHAN YILMAZ COŞKUSU

ÇUBUK'TA AYHAN YILMAZ COŞKUSU

AK Parti Ankara 2. bölge 6. sıra milletvekili adayı Ayhan Yılmaz, "Çubuklular olarak Ankara'nın siyasetinde de demokrasisinde de ticaretinde de sosyal yaşantısında da biz de varız.

AK Parti Ankara 2. bölge 6. sıra milletvekili adayı Ayhan Yılmaz, "Çubuklular olarak Ankara'nın siyasetinde de demokrasisinde de ticaretinde de sosyal yaşantısında da biz de varız. Çubuk'ta, Ankara'nın ikinci bölgesinde sandıklar patlayacak" dedi.

Seçim çalışmaları için geldiği Çubuk'ta "Ankara'nın Bebeleri Milletvekili Oluyor" isimli toplantıya katılan Yılmaz, Çubuk başta olmak üzere tüm Ankara'ya hizmet etmek için çaba gösterdiğini söyledi.

Ankara'ya ve hemşehrilerine hizmeti bir makam sahibi olmak düşüncesiyle yapmadığını belirten Yılmaz, "Ankara'nın 2. bölgesinden Ankaralı 4 adayımız var. Allah'ın izniyle biz bu dönemde sizin bize verdiğiniz yetkiyle Ankara'nın 2. bölgesinin kalkınması, gelişmesi için bütün gayretimizle çalışacağız. Bu 4 arkadaşımızın arasından sizin güçlü desteğinizle bakanlar çıkacak inşallah" diye konuştu.

 

Yılmaz, "Çubuklular olarak Ankara'nın siyasetinde de demokrasisinde de ticaretinde de sosyal yaşantısında da biz de varız. Çubuk'ta, Ankara'nın ikinci bölgesinde sandıklar patlayacak" dedi.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehanise Ankaralıların kendi çocuğunun milletvekiliolmasını çok istediğini belirterek, "Bölgemizde Ayhan Yılmaz'ın ve diğer Ankara milletvekillerinin en yüksek oranda oy almasını sağlayacağız" ifadesini kullandı.

Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantının ardından Çubuk Kent Konseyi Başkanı İsmail Tekaüt ve üyeleri ziyaret eden Yılmaz, Tekaüt'ten ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı.

Barbaros Mahallesi Kordon Sokak'ta bulunan seçim bürosunun açılışını yapan Yılmaz, mahalle ziyaretleri gerçekleştirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.