Çubuk'ta AK Partililer Esnafı Gezdi

Çubuk'ta AK Partililer Esnafı Gezdi

AK Parti ilçe teşkilatı yönetimi ve AK Pati İl Esnaf Komisyonu üyeleri, ilçe esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

AK Parti Çubuk İlçe Başkanı Tuncay Acehan, AK Parti İl Esnaf Komisyonu Çubuk Koordinatörü Eli Tok ve yönetim kurulu üyeleri, ilçede esnaf ziyaretinde bulundu. Esnaf ziyaretinde ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Acehan ve beraberindekiler, aynı zamanda esnafın sorunlarını, taleplerini ve şikayetlerini dinledi.

Ziyaretin hem İlçe Esnaf Komisyonu hem de İl Esnaf Komisyonunun ortak bir çalışması olduğunu ifade eden Acehan, vatandaşlardan alınan bilgilerin genel merkeze ve diğer yetkililere iletildiğini kaydetti. Komisyonların bir nevi köprü vazifesi gördüğünü söyleyen Acehan, AK Parti İlçe Başkanı olarak kendilerinin de çalışmaları yakından takip ettiklerini belirterek, şunları söyledi:

"Bir şehrin en önemli unsuru elbette esnaflardır. Şehir hakkında ekonomi hakkında ve sosyal yapı hakkında bir bilgiye sahip olmak gerekiyorsa ilk öne esnafla sohbet etmek gerekir diye düşünüyorum. Biz de esnafın nabzını tutmak, sorunlarını dileklerini ve isteklerini öğrenmek için bu ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Esnafımız da ziyaretlerden gayet memnun."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.