Çubuk’ta ‘Ailenin Toplumdaki Yeri ve Önemi’ semineri

Çubuk’ta ‘Ailenin Toplumdaki Yeri ve Önemi’ semineri

Çubuk'ta Aile Haftası nedeniyle ‘Ailenin Toplumdaki Yeri ve Önemi’ başlıklı seminer verildi.

Programda konuşan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Selim Çelenk, Soma'da meydana gelen maden kazasında yaşamlarını yitirenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diledi.

Aile haftası nedeniyle il genelinde düzenledikleri etkinlikleri hatırlatan Çelenk, "Aile Haftasında amaç, toplumun tüm kesimlerinin aile konusunda bilinçlenmesi, ailelerin güçlenmesi ve korunması konusunda farkındalık oluşturmaktır. Toplumumuzun en küçük birimi olarak tanımlanan aile evlilik sözleşmesiyle kurulan bir birlikteliktir. Toplumumuz tarih boyunca aile değerlerine önem vermiştir. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı olarak bizlerde bu değerlerimizi geliştirerek sürdürülmesine katkı vermekteyiz" dedi.

Seminerde konuşan Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Ünal,  ise ‘Ailenin toplumdaki yeri ve önemine değindi. 

Konuşmalardan sonra Kaymakam Şahin, Başkan Acehan ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Çelenk ‘Benim Ailem’ konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.

aile1.jpgaile2.jpgaile3.jpgaile4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.