Çubukspor'un Geleceği Tartışıldı

Çubukspor'un Geleceği Tartışıldı

Çubuk'ta, 'Çubukspor ve Geleceği' konulu toplantı düzenlendi.

Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantının açılışında, ÇubukSpor ile ilgili bir sinevizyon gösterisi sunuldu.

Çubukspor Kulübü Başkanı Ümit Polat, toplantıda yaptığı konuşmada, geçmişinde büyük başarılarla dolu bir tarihi yaşamış, yarım asırlık bir mazisi olan Çubuk Spor'u konuşmak için toplandıklarını, yarım asırdır Çubuklu tüm sporseverlerin ortak sevinci olan kulübün, bu günlerde adeta can çekiştiğini savundu.

Polat, 'Geçmişte sporcu yetiştiren ve başarıdan başarıya koşan Çubukspor, bu gün için geçmişteki parlak günlerinin aksine yarını göremeyen, bir avuç sporsever fedakar insanın omuzlarında yaşama savaşı veren bir konumda bulunmaktadır. Çubuklu sporcuya zaruri ihtiyaçlarını dahi vermediğinden dolayı sahaya takım çıkartmada zorlanmaktadır' dedi.

Bu durumun bir kader olmaması gerektiğini ifade eden Polat, toplam nüfusu yüz binlere yaklaşan bir ilçeye bu durumun yakışmadığını Çubuk halkına karşı gönül bağı olan, Çubukluya karşı her vesile ile sevgisini ve sevdasını dile getiren hiç kimsenin Çubukspor'a karşı ilgisiz kalamayacağını bildirdi.

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden'in kanunlar ve yönetmelikler doğrultusunda kendilerine, saha, forma, top, barınma ve ulaşım gibi yardımda bulunduğunu dile getirerek teşekkür eden Polat, ancak bunların yeterli olmadığını ve bunun için esnaftan, ilçe halkından, iş adamlarından ve siyasilerden sözde değil özde destek beklediklerini kaydetti.

Özden de belediye olarak yasal ve kanunlar çerçevesinde gerekli desteği verdiklerini, bunların dışında kanunsuz hiç bir şeyin kendilerinden beklenmemesi gerektiğini söyledi.

Özden, 'Kimseye zorla (Çubukspor'a yardım et) demem. Despotça vatandaşın, esnafın ve iş adamının kolunu bükmem. Kişiler, kuruluşlar, işadamları yardım etmek isterse Çubuk Spor'a gider yardımını yapar veya reklamını yapar. Çubukspor'a herkesin sahip çıkması gerekir' dedi.

Türk Kızılayı Genel Sekreteri Hamza Aydoğdu ise kendisinin de geçmişte Çubukspor Kulübü Başkanlığı yaptığını ve bu işleri bildiğini belirterek, Çubukspor'a gelir getirmek için bilet bastırılması gerektiğini söyledi.

Toplantıya, Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı, İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Memiş, Çubuk Platformu Başkanı Ahmet Yalçın, ÇUDEF Başkanı Recep Taş, AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Acehan, CHP İlçe Başkanı Ali Naci Yeşiltepe, iş adamları, esnaf ve sporseverler katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum