Çubukspor’a ilk kombine desteği Başkan Demirbaş’dan

Çubukspor’a ilk kombine desteği Başkan Demirbaş’dan

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, bir paket Çubukspor kombine kartı alarak kombine kampanyasına destek verdi.

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, bir paket Çubukspor kombine kartı alarak kombine kampanyasına destek verdi.

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden Çubukspor Futbol A.Ş, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Gözünü 3’üncü lige diken Çubukspor’a Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, destek olmaya devam ediyor.

Çubukspor Başkanı Lokman Kılıç’ı ve yönetimini makamında kabul eden Başkan Demirbaş, Çubukspor’a tüm ilçe halkının destek olması gerektiğini kaydetti.

Başkan Demirbaş, ‘’Çubukspor’u en kısa zamanda üçüncü ligde görmek istiyoruz. Onun için de hem şahsen hem de kanunların verdiği yetki ölçüsünde belediye olarak destek olmaya devam edeceğiz’’ dedi.

‘’Sadece belli kişiler destek olmamalı’’

Kombine bilet ve passolig kartı alan Başkan Demirbaş, Çubukspor’a manevi desteğin yanında maddi destek de verilmesi gerektiğinin altını çizerek, ‘’Görüyoruz hep belli kişiler destek oluyor. Tüm bu ilçede yaşayan insanların ve ilçe dışında yaşayan tüm Çubukluların kulübü olarak en kısa zamanda üçüncü ligde Çubukspor’u görmek için destek vermeli. Destek olduğu sürece inşallah başarılacağına inanıyorum. Sadece belediye başkanının, esnafların, sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin değil, bu ilçede yaşayan herkesin bu takıma gücü kadar destek vermesi gerekir. Bu kulübe sahip çıkmak lazım’’ dedi.

‘’İlk destek Başkan Demirbaş’dan’’

Kulüp olarak transferlere başladıklarını anlatan Kulüp Başkanı Kılıç’da, daha önceki dönemlerden farklı olarak dengeli bir transfer yapacaklarını aktardı. 

Yeni sezonun açıldığı bugünlerdeki desteği çok anlamlı bulduklarını belirten Kılıç, Başkan Demirbaş’ın ilk desteği verdiğini belirterek, ‘’Sağ olsun başkanımız bize her konuda destek veriyor. Şimdi de Başkanımız ilk kombine biletini almıştır. Her zaman yanımızda oldu. Umarım belediye başkanımızın bu özverili desteği herkes için örnek olur ve kombine kampanyamız dalga dalga şehrimizin tamamına yayılır’’ diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.