Çubukspor zorlu rakibiyle 0 -0

Çubukspor zorlu rakibiyle 0 -0

Çubukspor ligin ikincİ yarısının ilk maçında zorlu rakibi Onbirateşspor ile 0-0 berabere kaldı.

Çubukspor ligin ikincİ yarısının ilk maçında zorlu rakibi Onbirateşspor ile 0-0 berabere kaldı. Maçtan önce her iki takımın federasyon başkanıyla dostluk için bir araya gelmeleri maçta meyvesini verdi. Dostlluk içerisinde geçen maçta her iki takımda iyi mücadele etti. Çubukspor’lu  Mustafa Minnet ‘in 39.dakikada kırmızı kart görmesi Çubukspor’un tüm oyun düzenini bozdu. Seyirci üstünlüğünü de elinde bulunduran Çubukspor 50 dakika 10 kişi ile mücadele etti. Çubukspor 10 kişi oynamasına rağmen oyun üstünlüğünü bırakmadı.Birçok gol pozisyonunu değerlendiremedi. Zorlu maçta taraftar yine Çubukspor’u yalnız bırakmadı.

Çubukspor oyuna şu 11’le başladı.

1.Hidayet 2.Emrah Bozkurt 3.Uğurcan 4.Yunus 5.Mustafa Minnet 6.Murtaza 7.Gökhan 8.Ersin 9.Enes 10.Alperen 11.Emrah Köseoğlu

Yedekler;

12.Mehmet

13.M.Gürgen

14.Aykut

15.A.Murat

16.Muhammet

17.Barış

18.Oğuzhan

 

Maça her iki takımda kazanmak için hızlı başladı. Maçta ilk atak Çubukspor’dan geldi.10. dakikada sol kanattan kullanılan faul atışı az farkla auta gitti.

16. dakikada Emrah Köseoğlu’nun sağ kanattan getirdiği topu Alperen ceza sahası içerisinde değerlendiremedi.20.dakikada Enes ceza sahasına kadar girdiği topu auta gönderdi.

21.dakikada Uğurcan’ın sol taraftan ortaladığı top auta gitti.

Çubukspor’un en tehlikeli ataklarından biri 22.dakikada geldi.Gökhan’ın sol kanattan getirip ceza sahasına ortaladığı topa Murat Minnet çok güzel vurdu. Kaleci son anda topu kornere yolladı.Korner atışını Çubukspor değerlendiremedi.

26.dakikada Onbirateşsporlu futbolcunun ceza sahası dışından vurduğu şut kaleci Hidayet’te kaldı.

30.dakikada Onbirateşspor’un şutu az farkla dışarı çıktı.

39.dakikada  Onbirateşspor’lu futbolcunun ceza sahasına girerken Mustafa Minnet tarafından düşürülmesine hakem kırmızı kartını gösterdi.Çubukspor 39, dakikada 10 kişi kaldı. Onbirateşspor’un kullandığı faul atışı auta gitti.

 

İLK YARI 0-0 SONA ERDİ.

 

İkinci yarıya aynı kadrolar ile çıkan her iki takımda oyuna hızla başladı.50. dakikada Çubukspor’un ceza bahası çizgisi önünden kullandığı serbest vuruşu kornerle sonuçlanırken Çubukspor korneri değerlendiremedi.

53. dakikada Çubukspor’lu Emrah Köseoğli sarı kart gördü.

57. dakikada Çubukspor korner atışını değerlendiremezken 61. dakikada golü ofsayt gerekçesi ile sayılmadı.

64.dakikada Emrah Köseoğlu oyundan çıkarkek 17 numaralı Barış oyuna girdi.

66.dakikada Çubukspor sağ taraftan kullandığı serbest vuruştan yararlanamadı.

68 ve 72. dakikalarda  Çubukspor korner atışlarından faydalanamazken 73. dakikada Onbirateşspor’un tehlikeli atağı kornerle sonuçlandı.

76.dakikada Onbirateşsporlu futbolcunun şutunu kaleci Hidayet yumruklayarak uzaklaştırdı.

77.dakikada Çubukspor’un kullandığı korner atışında ceza sahası içinde kaptan Yunus iyi yükseldi ve kafa topu Onbirateşspor kalecisinde kaldı.

78. dakikada 9 numara Enes oyundan çıkarken yerine 14 numaralı forması ile Aykut girdi.Maçın son dakikaları karşılıklı ataklarla geçerken 89. dakikada Çubukspor’da 10 numara Alperen oyundan çıkarken 13 numaralı forması ile M.Gürgen oyuna girdi.

Çubukspor 50 dakika 10 kişi ile mücadele etmesine rağmen oyunda üstün olan taraf oldu.

90 dakikalık mücadele sonucunda her iki takımda birer puan aldı. Çubukspor bu maçtan sonra play of yolunda rahatladı.

 

FATİH IŞIK ‘’ZOR BİR MÜCADELE OLDU’’

‘’.Onbirateşsporla oynayacağımız maç en zor maçlarımızdan biriydi.Bu maçı zararsız kapamamız halinde playofu hemen ,hemen garantilemiş olacaktık.Bu maça kazanmak için çıktık.Fakat daha maçın ilk yarısında oyuncumuzun kırmızı kart görmesi oyun düzenimizi bozdu.Bun rağmen oyuncularımız 50 dakika 10 kişi oynamalarına rağmen iyi mücadele ettiler ve 1 puan alarak bu zorlu mücadeleyi zararsız atlatarak playof yolunu hemen ,hemen garantilemiş duruma geldik.Sahada futbolcularımızın, tribünde seyircilerimizin centilmenlik havası içerisinde bulunmaları maçın dostluk içerisinde tamamlanması maçın en sevindirici yanı olmuştur. Futbolcularımızı teknik kadromuzu tebrik ediyorum. Bizi bu maçta yalnız bırakmayan cefakar seyircilerimize teşekkür ediyorum’’ dedi.

 

SİNAN KUZUCU ‘’KIRMIZI KART OYUN DÜZENİMİZİ BOZDU’’

‘’Çubukspor başkan yardımcısı Kuzucu ’’Çubukspor maça hızlı başlayan taraf oldu. Ancak oyuncumuzun erken kırmızı kart görmesi tüm oyun düzenimizi bozdu. Buna rağmen futbolcularımız oyunu elden bırakmadı. Canla, başla mücadele ederek zorlu rakibiyle 0-0 berabere kaldı. Playof yolunda zorlu bir maçıda geride bıraktık. Önümüzdeki hafta oynayacağımız maçlara bakacağız ve Çubukspor’u playofa çıkararak şampiyon yapacağız.’’ dedi.

 

CEMAL TEKİN ‘’İYİ BİR MÜCADELE OLDU’’

‘’Çubukspor yönetim kurulu üyesi Cemal Tekin maçtan sonra yaptığı açıklamada ‘’ligin belki en zor maçını oynadık. Rakipte şampiyonluk mücadelesi veren zorlu bir ekipti.Onun için rakibimizde ligden kopmamak için bu maçı almak için sahaya çıktı. İyi bir mücadele oldu. Maçın büyük bir bölümünü 10 kişi oynamamıza rağmen futbolcularımız iyi mücadele ettiler. Çok pozisyona girdik ama değerlendiremedik.Maçtan 1 puan alarak ayrıldık.Futbolcularımızı ve bizi maçlarda yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum’’dedi.

 

SEDAT PEKER ‘’3 PUAN HAKKIMIZDI’’

‘’Yönetim kurulu üyesi Sedat Peker maçtan sonra yaptığı açıklamada  ‘’Bu oyuna göre  3 puan hakkımızdı. Futbolcularımız zorlu rakibi karşısında  90 dakika iyi mücadele ettiler.Ancak maçın  daha ilk yarısında verilen kırmızı kart oyun düzenimizi bozdu.0-0 sona eren bu zorlu maçtan 1 puan aldık.Bundan sonraki maçlarımızı da kazanarak Çubukspor playofa çıkarak alacaktır ‘’dedi.

https://habercubuk.com/cubukspor-zorlu-rakibiyle-0--0-haberi-1203.html

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.