Çubukspor zorlu rakibini devirdi 2 - 1

Çubukspor zorlu rakibini devirdi 2 - 1

ÇUBUKSPOR 2 ÜMİTKÖYSPOR 1

Çubukspor 2. yarının ilk maçında  grubun zorlu takımlarından biri olan Ümitköysporu 10 kişi kalmasına rağmen Alperen’in attığı iki golle 2-1  yendi.

Ligin ilk yarısında Ümitköysporla 90. dakikada yediği talihsiz golle  berabere kalan Çubukspor  Pazar günü saat 13.00’de  Ankara 19 Mayıs stadı 1 nolu sahada oynadığı maçta 10 kişi kalmasına rağmen iyi  mücadele ederek ligin ilk yarısında berabere kaldığı Ümitköysporu 2-1 yenerek yoluna devam etti.

 Hızlı başlayan maçta Ümitköyspor 8. dakikada üst, üste iki korner atışından faydalanamadı.

10 .dakikada Çubuksporlu futbolcu 10 numara Alperen rakibindeki topu iyi takip etti. Rakibi

İle mücadeleyi bırakmayan Alperen kaptığı topu kalecinin kapattığı köşeden ağlara göndererek 10. dakikada Çubukspor’u 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

16. dakikada Çubuksporun sağ kanattan kullandığı atışta Çubuksporlu futbolcunun kafa vuruşu Ümitköyspor kalecisinde kaldı.

22. dakikada ilk golün sahibi Alperen  kaleci ile karşı karşıya kalmasına rağmen gol pozisyonunu değerlendiremedi.

24. Dakikada Çubukspor korner atışını değerlendiremedi. 27. dakikada 7 numara Emrah’ın sağ kanattan getirip ortaladığı topu 9 numara Enes değerlendiremedi.

32. dakikada Ümitköyspor,üst üste kullandığı iki korner atışınıda değerlendiremedi.

35. dakikada beklenen ikinci gol geldi. 9numara Enes kendisinin getirerek ceza sahasına girdiği anda çektiği şut kale direğinden döndü. Direkten dönen topu iyi takip eden Alperen kendisinin ve takımının ikinci golünü atarak Çubuksporu 2-0 öne geçiren golü attı.

40.dakikada Çubukspor’un sağ kanattan kullandığı faul atışını  Alperen değerlendiremedi.43. dakikada Çubukspor ceza sahası içindeki pozisyonu değerlendiremedi.

45, dakikada Çubuksporlu 9 numara Enes’in sol kanattan götürüp attığı şut kalecide kaldı. Bu pozisyonun ardından 7 numara Emrah’ın ceza sahası dışından attığı şut kalecide kaldı.

 İlk yarı Çubukspor’un 2-0 üstünlüğü ile son buldu.

İkinci yarıya her iki takımda hızlı başladı. 52. dakikada hakem Çubuksporlu Özkan’ın tartışılır pozisyonunu penaltı olarak verdi. Ümitköyspor penaltıyı gole çevirerek durumu 2-1 yaptı.

54. dakikada Çubukspor kullandığı korner atışını değerlendiremedi.

56. dakikada Özkan’ın yaptığı harekete faul veren hakem Özkan’a  2. sarı kartı göstererek kırmızı kartla oyun dışı bıraktı. 56. dakikadan sonra Çubukspor maça 10 kişi ile devam etti. 61. dakikada Çubukspor ilk oyuncu değişikliğini yaparak 9 numara Enes oyundan çıkarken yerine 16 numaralı formasıyla Ali Murat girdi.

65. dakikada Ümutköysporlu futbolcudan çıkan topa yan hakem korner verirken,orta hakem aut çizgisini gösterdi.67. dakikada Çubukspor kullandığı korner atışından faydalanamadı.68. dakikada Çubukspor’un kullandığı faul atışındaÜmitköyspor kalecisi topu iki hamlede kontrol etti.

71. dakikada Çubukspor faul atışından faydalanamadı. 77. dakikada Çubuksporda 3numara Emrah Bozkurt oyundan çıkarken 13 numara Mustafa Gürgen oyuna dahil oldu.

83. dakikada Çubukspor’un ceza sahası çizgisi üzerinden kullandığı faul atışı kalecide kaldı.84. dakikada Alperen oyundan çıkarken yerine 14 numara Aykut girdi. 89. dakikada Aykut kaleci ile karşı karşıya kalmasına rağmen kalesini terk eden Ümitköyspor kalecisinin üzerinden topu filelere gönderemedi.  Hakem maçı 5 dakika uzatmasına rağmen başka gol olmayınca  maçı Çubukspor Alperen’in attığı gollerle 2-0 kazandı.

Maçta küçük seyircilerin tezahüratı maça damgasını vururken bu maçtada taraftarlar Çubukspor’u yalnız bırakmadı.

ÇUBUKSPOR:1-Hidayet,2-Mustafa Minnet,3-Emrah Bozkurt,4-Yunus,5-Özkan,6-Uğurcan,7-Emrah Köseoğlu,8-Ersin,9-Enes,10-Gökhan,11-Alperen 12-Mehmet,13-Mustafa Gürgen,14-Aykut,15-Mustafa Özdemir,16-Ali Murat,17-Barış,18-Oğuzhan

 

FATİH IŞIK

İYİ MÜCADELE ETTİK KAZANDIK

Maçtan sonra görüşlerini aldığımız Çubukspor Kulüp Başkanı Fatih Işık” zor bir mücadele oldu. Ligin ilk yarısında Ümitköysporla 90. dakikada yediğimiz şanssız bir golle berabere kaldık. Ligin ikinci yarısındailk maçımızı Ümitköysporla oynadık. Ümitköyspor grubumuzda iyi futbol oynayan bir takım. Ancak buna rağmen futbolcularımız 10 kişi kalmalarına rağmen bu zorlu mücadeleden galip ayrılmasını bildiler.  Futbolcularımızı kutluyorum. Haftaya yine grubun iddialı ekiplerinden Onbirateş spor ile Cumartesi günü oynayacağız. Ben bu maça tüm Çubuklu sporseverleri ve taraftarlarımızı bekliyorum” dedi.

ZEKAİ KOCA

ZORDA OLSA KAZANMASINI BİLDİK

Çubukspor kulübü başkan yardımcısı Zekai Koca maçtan sonra yaptığı açıklamada çok zor geçen bir mücadele oldu. Takımımız daha ikinci yarının başlarında 10 kişi kaldı. Buna rağmen futbolcularımız maçı bırakmadı. Gol pozisyonlarınada girdiler ama değerlendiremedik. İlk yarıda Alperen’in attığı gollerle maçı 2-1 kazandık. Bundan sonra Çubukspor’u şampiyon yapmak için önümüzdeki maçları kazanmak için mücadele edeceğiz. Oyuncularımızı ve teknik kadroyu tebrik ediyoruz. Taraftarlarımızıda bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyoruz” dedi.

FERHAT ÖZTÜRK

ÇUBUKSPOR’U ŞAMPİYON YAPACAĞIZ

Çubukspor yönetim kurulu üyesi Ferhat Öztürk yaptığı açıklamada” Çubukspor’u şampiyon yapacağız. İlk yarıyı namağlup olarak lider bitiren Çubukspor Ligin ikinci yarısında oynadığı ilk maçta 10 kişi kalmasına rağmen bu mücadeleyide kazanarak  şampiyonluk yolunda zorlu bir mücadeleyide geride bıraktı. Haftaya  Onbirateşsporla oynayacağımız zorlu mücadeleyide kazandığımız takdirde fikstürdeki durumumuz daha iyi olacak. Onun için tüm Çubuklular olarak oynayacağımız maçlarda desteklerini bekliyoruz. Hep beraber şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz” dedi.

SEDAT PEKER

ON KİŞİ KALMAMIZA RAĞMEN KAZANDIK

Çubukspor yönetim kurulu üyesi Sedat Peker” Çubukspor bugün oynadığı zorlu bir mücadeleyide puanla kapattı. İlk yarıda oynadığımz oyunu ikinci yarı eksik oynadığımız için sahaya yansıtamadık. Buna rağmen futbolcularımız ikinci devreyi 1 kişi eksik oynadığı halde maçı2-1 kazandı. Bundan sonra oynayacağımız maçları kazanmak için sahaya çıkacağız. İkinci yarıda da Çubukspor’u namağlup lider olarak ligi bitireceğiz diyorum. Herkese teşekkür ediyorum.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.