Çubukspor zor da olsa 2-1 galip

Çubukspor zor da olsa 2-1 galip

Çubukspor İncirlispor ile oynadığı zorlu maçı 2-1 kazandı.

Çubukspor Pazar günü 19 mayıs stadı 1 nolu sahada İncirlispor ile oynadığı zorlu maçı 2-1 kazandı. Çubukspor’dan 3 İncirlispor’dan 1 futbolcunun kırmızı kart gördüğü,Çubukspor teknik drektörü ve Genel kaptanının hakem tarafından sahadan atıldığı maçta Çubukspor bir penaltıyı da değerlendiremedi.

Hakemlerin iyi bir yönetim göstermediği zorlu geçen bir mücadelenin sonunda ikinci yarının bir bölümünü 8kişi oynayan Çubukspor   maçı 2-1 kazanarak liderliğini devam ettirdi.

 

Maçın ikinci yarısında maça gelen Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan taraftarlar tarafından Büyük Başkan sloganları ile karşılandı. Maçın sonunda stad isteriz sloganları ile Çubuk stadının bir an önce yapılmasını istediler.

 

SEYİRCİ ŞOV

 

 Çubukspor bu maçta tam bir seyirci şovu yaşadı. 500’den fazla taraftarın izlediği maçta taraftarlar 90 dakika susmadı. Çubukspor’u destekledi.  Her geçen hafta artan taraftar sayısı Çubukspora ayrı bir hava katarken Çubukspor’un 2. ve3. ligde oynadığı maçların havasına kavuştu. Taraftarın tek isteği  Çubuk stadının bir an önce yapılarak Çubukspor’un maçlarını kendi sahasında oynaması.  Ankara’da oynanan maçlara taraftarlar kendi imkanları ile gidip, gelmek zorunda kalıyor.

 Çubukspor için zorlu geçen mücadelede  5. dakikada 9 numara Alperen’in sert şutu üstten auta gitti. 6. dakikada Enes’in kornerini de Çubukspor değerlendiremedi.

13. dakikada Alperen’in ceza sahası içinde düşürülmesine hakem penaltı verdi. Penaltıyı kullanan Ersin Çubukspor’u 13. dakikada 1-0 öne geçirdi.

 17.dakikada ceza sahasi içinden Mustafa Minnet’in attığı şut az farkla auta gitti. Çubukspor 22. dakikada kazandığı korner atışını da değerlendiremedi.  23. dakikada Murtaza sarı kart gördü. 24. dakikada Emrah Köseoğlunun ceza sahasından attığı şut az farkla auta gitti. 25.Dakikada Çubuksporlu futbolcunun attığı şutu kaleci iki hamle kontrol edebildi. 31 dakikada Çubukspor  Gökhan ile kullandığı korner atışını değerlendiremedi.

37. dakikada Çubuksporlu futbolcu Mustafa Minnet sarı kart gördü.41. dakikada Emrah Köseoğlunun sert şutunu İncirlispor kalecisi son anda kornere gönderdi. İlk yarı 1-0 Çubukspor’un üstünlüğü ile kapandı.

 

2. yarıya Çubukspor yine hızlı başladı. 48 dakikada kaleci ile karşı karşıya kalan Çubuksporlu futbolcunun yüzde yüz gol pozisyonu olacak şutunu İncirlispor kalecisi kurtardı.

53. dakikada Çubukspor’un kaleciyi de geçen şutunun İncirlisporlu futbolcu eliyle çıkarınca hakem penaltı noktasını gösterirken İncirlisporlu futbolcuyada kırmızı kartını gösterdi. Çubuksporun penaltısını  kullanan  Ersin penaltıyı gole çeviremedi. 1 dakika sonrada penaltıyı kaçırmanın şokunu yaşayan Çubukspor golü kalesinde gördü. Maç 1-1 eşitlendi. 63 dakikada faul atışı kullanan Çubukspor Emrah’ın bu kullanışından yararlanamadı. 71. dakikada Özkan,74. dakikada İsmail sarı kart görürken 79. dakikada yan hakemin uyarısı ile orta hakem tarafından Çubukspor teknik drektörü Oktay Demirci saha dışına  yollandı. 83.dakikada ceza sahasi çizgisi üzerinde Alperen’in düşürülmesi üzerine hakem faul verdi. Atışı güzel kullanan Çubukspor’un tecrübeli futbolcusu Özkan güzel bir vuruşla Çubukspor’u 2-1 öne geçirdi.

Kırmızı kartların gösterildiği son dakikalarda Genel Kaptan Selim Erkoçoğlu’da  hakem tarafından sahadan dışarı gönderildi.

 

Fatih NEŞELİ

Çubukspor yöneticisi Fatih Neşeli  maçtan sonra yaptığı açıklamada” Çubukspor zor bir mücadeleden sonra 3 oyuncumuzun kırmızı kart görmesine rağmen 3 puanı alan taraf oldu. Hakemlerin  iyi bir yönetim göstermemesi maçın stresini yükseltti. 3 futbolcumuz kırmızı kart gördü. Teknik direktörümüz,Genel kaptanımız sahadan atıldı. Bir penaltı vuruşunu değerlendiremedik. Buna rağmen futbolcularımızın maçı bırakmamaları sayesinde bu maçı da 3 puan alarak liderliğimizi devam ettirdik. Ayrıca buradan seyircimize de teşekkür ediyorum. Her zaman olduğu gibi bu maçta da bizi yalnız bırakmadılar”dedi.

 

Fatih IŞIK:

Çubukspor kulüp başkanı fatih ışık’da maçtan sonra yaptığı açıklamada “ ligin en zor maçlarından birini oynadık. 3kırmızı kart ve sarı kartların çok olduğu bir maç oldu. Futbolcularımız iyi mücadele ettiler. Eksik kalmamıza rağmen futbolcularımız mücadeleden kopmadılar ve maçı 2-1 kazanarak yolumuza devam ediyoruz.  Taraftarlarımza teşekkür ediyorum. Bu maçta da büyük destek verdiler. Her geçen gün destekleri giderek artıyor. İnşallah hep beraber Çubukspor’u şampiyon yapacağız. Bu hafta bizi yalnız bırakmayan maça gelerek destek veren Çubuk Belediye Başkanımıza İlçe başkanlarımıza meclis üyelerimeze teşekkür ediyorum” dedi.

 

DURSUN KORKMAZ

ÇUBUKSPOR ESKİ YÖNETİCİSİ

 

Çubukspor eski yöneticilerinden Dursun korkmaz’da maçtan sonra yaptığı açıklamada” taraftarlar olarak Çubukspor’a elimizden gelen desteği vermemiz gerekiyor. Takımımız şu anda çok iyi bir hava yakaladı. Belki oynadığımız maçlardan en zorunu bugün oynadık. Çok stresli bir maç oldu. Hakem hataları da eklenince bol kırmızı kartın gösterildiği maçta gerilim kaçınılmaz oldu. Buna rağmen futbolcularımız eksik oynamalarına rağmen maçı almasını bildiler. Biz yöneticilerimize teşekkür ediyoruz.  Tüm Çubuk halkının Çubuksporu maçlarında yalnız bırakmamalarını istiyoruz. Çubuk stadının da bir an önce yapılarak maçların Çubuk’ta oynanmasını bekliyoruz” dedi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.