Çubukspor yükselmede

Çubukspor yükselmede

Çubukspor Yükselme maçları mayıs ayının başında yapılmaya başlanacak.

Çubukspor futbol takımı 2006-2007 sezonuna iyi bir başlangıç yapmasına rağmen yaşanan bazı sıkıntılar nedeniyle ilk devreyi hiç de istemedikleri bir konumda tamamladılar.


İkinci devrenin başında takımda teknik kadroda değişikliğe gittiler. Çubukspora 5 yeni oyuncu takviyesi yaptılar. Yapılan bu değişiklikler neticesinde ikinci devreyi 4. sırada tamamlayarak 3. lig yükselme finaline katılma hakkını elde ettiler.

Çubukspor futbol takımı ikinci devrede yapığı maçlarda aldığı 30 puanla ikinci yarının en başarılı takımı olmuştur.
Çubukspor ile ilgili sorularımızı yanıtlayan Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca şunları söyledi;” Futbol takımımız 3. lig Play-Off maçlarına hazırlanmak üzere çalışmalara ara vermeden başladılar. İlk etapta Antalya- Kemer'de 9 günlük bir kamp dönemi geçirildi. Bu esnada oyuncularımızı motive etmek için ziyaretlerine de gitmiştim. İkinci etap hazırlıkları çubuk’ta devam etmektedir. Yükselme maçlarının yapılacağı bölgelerin belli olması ile müsabakalar mayıs ayının başında başlayacaktır. Çubukspor olarak hedefimiz 3. lige yükselmektir. Çubukspor yöneticilerine ve oyuncularına bu mücadelelerinde başarılar dilerim” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.