Çubukspor Yönetiminden Çubuk Halkına Çağrı

Çubukspor Yönetiminden Çubuk Halkına Çağrı

Çubukspor Asbaşkanı Deda İncesu, yaptığı açıklamada başta ilçe yöneticileri olmak üzere tüm ilçe halkını Pazar günü oynanacak maça davet etti.

Çubukspor’un bu haftaki maçının 23 Ekim 2016 Pazar günü Saat 15.00’de Cebeci İnönü Stadı’nda oynanacağını hatırlatan Çubukspor Asbaşkanı Deda İncesu, “Bu hafta bizim için hayati önem taşıyan ve şampiyonluk yolunda büyük bir maç olan Yıldızeli Birlikspor ile sahamızdaki oynayacağımız maçta başta bu ilçenin en tepesindekinden en aşağına kadar tüm yöneticileri olmak üzere 7’den 77’iye tüm ilçe halkını maçta görmek istiyoruz” dedi.

Çubukspor için tüm yönetici arkadaşlarıyla birlikte ellerini değil gövdelerini taşın altına koyduklarını söyleyen Deda İncesu, “Yarım asırlık mazisi olan Çubukspor’un yeniden şahlanması için büyük mücadeleler veriyoruz. Bu ligde başarılı olabilmemiz için hem maddi hem de manevi destek gerekiyor. Şuan hafif desteklerle kabuğunu kıracak olan takımımız sancılı bir dönem geçiriyor. Maalesef görüyoruz ki bazı çevreler bırakın maddi desteği maçlara gelerek manen destek vermek istemiyorlar. Ben buradan tüm yöneticilerimize, sivil toplum örgütlerine, 7’iden 77’iye tüm halkımıza sesleniyorum, lütfen en azından Ankara’daki maçta 1 saatiniz ayırıp gelip destek olun. Herkesi maçımızda görmek istiyoruz” diye konuştu.

Bu haftaki maçının önemine değinen Asbaşkan Deda İncesu, birlik ve beraberlik içinde olunduğu müddetçe yenemeyecekleri takım olmayacağını ifade ederek, “Çubukspor için çok önemli bir maç. 3 puan alırsak önemli bir avantaj elde etmiş olacağız. Böyle bir karşılaşmada Çubuk halkının ve taraftarlarımızın stadı doldurmasını bekliyoruz. Tek yumruk, tek ses ve tek yürek olalım. Bu önemli maçta 3 puanı birlikte hanemize yazdıralım. Bu takım, her şeyden önce birlikteliği simgeleyen bir takım. Bizler, yönetim, teknik heyet ve oyuncularımızla şampiyonluğa kilitlenmiş durumdayız. Herkes üzerine düşeni yaparsa, şampiyon olmamamız için de hiçbir neden yok. Taraftarımıza düşen de, tribünde bir enerji yaratıp, o enerjiyi sahaya yansıtmak. Tüm taraftarlarımızdan ricam bizi yalnız bırakmamaları" şeklinde konuştu.

dsc01936.jpg

   

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum