Çubukspor Yeni Transferlerle Takımı Güçlendirdi

Çubukspor Yeni Transferlerle Takımı Güçlendirdi

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL)’da mücadele eden Çubukspor Futbol A.Ş.’nin başına Deda İncesu gelmesiyle birlikte, ara dönemde takımın kadrosuna 10 futbolcu alarak güçlendirdi.

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL)’da mücadele eden Çubukspor Futbol A.Ş.’nin başına Deda İncesu gelmesiyle birlikte, ara dönemde takımın kadrosuna 10 futbolcu alarak güçlendirdi.

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL)’da mücadele eden Çubukspor F.A.Ş. ara dönemde takımı güçlendirdi. Teknik heyetin raporu doğrultusunda takıma 10 yeni transfer yapıldı.

Oğuz Karan, Barış Cem Çetin, Arif Yılmaz, Tahir Kurt ve Nedim Köseoğlu  ile yollarını ayıran sarı-lacivertli takım, kadroya Araban Belediye Spor’dan stoper Enes Filizi ve kaleci Volkan Tuncel’i,  Cebecispor’dan kaleci Oğulcan Arıcan’ı, Kurtuluşspor’dan orta saha Uğur Yanıkdemir’i,  Torbalıspor’dan orta saha Eray Topçuoğlu’nu, Altındağ Belediye Spor’dan stoper Celalettin İmal’ı, Ceyhanspor’dan orta saha Burak Özsoy’u, Tepecikspor’dan santrafor Vefa Yüksel’i, Çubukspor 1959’dan sağ kenar Özcan Erdem ve Çarşambaspor’dan orta saha kenar Umutcan Topalcı’yı transfer ederek güçlendirerek ara transferi kapattığı bildirildi.

-‘Biz sadece dua istiyoruz’

Çubukspor F.A.Ş. Başkanı Deda İncesu, sarı lacivertli takımın içinde bulunduğu manevi sıkıntıdan kurtarmak için herkesten dua istediklerini söyledi.

Çubukspor’un ilçenin reklam yüzü olduğunu ve bu takıma binlerce insanın gönül verdiğini anlatan İncesu, ilçesi için elini taşın altına koyanlardan kiminin 10 TL ile kiminin bin TL ile takımına destek olmak için yarıştığını kaydetti. Takımları için yönetim olarak büyük çaba harcadıklarını anlatan İncesu, ‘’Biz Çubuklu olan ilçe dışında yaşayan ve bu ilçede yaşayan yüz bin insandan sadece dualarını istiyoruz. Hiç kimse bizden dualarını esirgemesin ’’ dedi.

Takımın önünde önemli karşılaşmalar olduğunu vurgulayan İncesu, herkesin gönül kırgınlıklarını bir kenara bırakarak 7’iden 77’iye herkesin maçlara takımını desteklemeye gelmesini isteyerek, şunları söyledi:

‘’Bizde eski yönetim yeni yönetim diye bir fark yok. Biz birlik ve beraberlik içerisinde bu takıma sahip çıkılmasını istiyoruz. Biz yönetim olarak takımımızın puan açısından içerisinde bulunduğu durumun aşılması için elimizden gelen her şeyi yapmaktayız. Tüm ilçe halkımızın da gönül kırgınlıklarını bir kenara bırakarak 7’iden 77’iye herkesin maçlara takımımızı desteklemeye davet ediyorum. Teknik heyetimizin yapmış olduğu tespitler sonucunda bazı futbolcularla yolumuzu ayırırken, eksik yerlere de transfer çalışması yaptık. Bizim hedefimiz şampiyonluk ve bunu da Allahın izniyle başaracağız. Bu sebeple takıma katkı sağlayacak oyuncular aldık. Transferlerin takımımıza ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Mevcut kadroyla en iyi şekilde mücadele ederek bu sene 3. LİG yükselmeyi umut ediyoruz.’’

2dsc06485.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.