Çubukspor Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı

Çubukspor Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Çubukspor Futbol A.Ş., 2017-2018 sezonu hazırlıklarına başladı. Sarı- lacivertli takım sezonun ilk antrenmanına bugün Çubuk Şehir Stadında gerçekleştirdi. Antrenman öncesi kurban kesilerek dua edildi.

2017-2018 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Çubukspor Futbol A.Ş., ilçenin 15 yıllık profesyonel lig özlemini sonlandırmak istiyor. 24 Mayıs 2017 tarihinde yapılan olağan üstü kurulda başkan seçilen Mustafa Akkaya, yeni oluşturduğu yönetim kurulu üyeleriyle transfere erken başladı. Haziran ayı içerisinde transfer çalışmalarına başlayan sarı- lacivertli ekip, 21 oyuncuyu kadroya katarak rakiplerine gözdağı verdi. Yeni sezonda hedefini şampiyonluk olarak belirleyen sarı-lacivertli ekip, takımın başına geçen yıl Yozgatspor’u çalıştıran tecrübeli teknik adam Tahir Çopur’u getirdi. BAL Ligini tanıyan bir teknik ekibi iş başına getirerek taraftarını bir kez daha umutlandıran Çubukspor hedefe kilitlendi.

-Çifte kurban keserek hazırlıklara başladı

Antrenman öncesi Çubukspor kulüp binasının önünde ve Çubuk Şehir stadında ayrı ayrı kurban kesildi. Çubukspor yönetimi tarafından antrenman öncesi, yeni sezonun sıkıntısız ve sorunsuz geçmesi için kurban kesim töreni düzenlendi. Yapılan duanın ardından kurban kesilirken, Kulüp Başkanı Akkaya futbolcuların alınlarına ve kramponlarına kurbanın kanını sürdü. Daha sonra futbolcular, yönetim kurulu ve teknik heyetle birlikte basın mensuplarına poz verdi.

Teknik direktör Çopur yönetiminde topbaşı yapan sarı lacivertli ekip idmana düz koşu ile başladı. Daha sonra futbolcular açma-germe hareketleri ve top kapma çalışması yaptı. Tüm futbolcuların katıldığı idmanı kulüp başkanı Akkaya ve yönetimi de takip etti.

-Başkan Akkaya, destek çağrısında bulundu.

Futbolculara yönelik bir konuşma yapan Akkaya, Çubukspor’un ilçe için önemini vurguladı.

Konuşmasında Çubukspor’un profesyonelliğe çıktığı takdirde ilçenin reklamı ve tanıtılması noktasında katkısı olacağının vurgusunu yapan Akkaya, ’’Çubukspor başarılı olduğu takdirde ilçemize artı değer katacaktır. Bunun gerçekleşmesi için Çubuk’ta yaşayan 7’den 70’e herkesin kulübe maddi manevi destek vermesi gerekiyor. Allah’ın izniyle biz bu yıl Çubukspor’un 3. Lig özlemini dindirmek istiyoruz ve bunun için bu yola baş koyduk. 2017-2018 sezonunun Çubukspor’a ve futbol camiasına hayırlı olmasını diliyorum. Allah yolumuzu açık etsin’’ diye konuştu.

Teknik direktör Tahir Çapur ise, ’’Hedefleri olan bir takım, oyuncu kadrosu ve yönetim kuruluna sahibiz. Bu kaliteli ekibe bağlı olarak ta şampiyonluk tek hedefimizdir. Lig başlayana kadar sıkı bir şekilde çalışarak hazır hale gelmek istiyoruz. Çubukspor olarak hedefimiz şampiyon olarak 3’üncü Lige yükselmektir’’ ifadesini kullandı.

2dsc01450.jpg2dsc01406.jpg2dsc01417.jpg2dsc01423.jpg2dsc01463.jpg2dsc01463.jpg2dsc01498.jpg2dsc01513.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.