ÇUBUKSPOR YEMEKTE BULUŞTU

ÇUBUKSPOR YEMEKTE BULUŞTU

Ligi namağlup şampiyon olarak bitirip playofa katılmaya hak kazanan Çubukspor yönetimi ,teknik kadro ve futbolcuları Özbayrak ET’in organize ettiği yemekte bir araya geldi.

Haber:REFİK BAYRAM

Yemeğe Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, ve bazı belediye meclis üyeleri ile basın mensupları katıldı.

Kulüp Başkanı Fatih Işık yaptığı konuşmada,Çubukspor yönetimi olarak takımın başarılı olması için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadık. Yola çıkarken söylediğimiz gibi kimseden maddi bir istekte bulunmadık. Futbolcularımıza lig maçlarında belirlediğimiz primleri playof maçlarında da aynı şekilde devam ettireceğiz. Aylıklarını bugüne kadar olduğu gibi yine alacaklar. Ben burada  Çubuk Belediye Başkanımız Tuncay Acehan’a da bugüne kadar yapmış olduğu maddi ve manevi desteklerinden dolayı huzurlarınızda teşekkür ediyorum dedi.

Yemekte söz alan yönetici Fatih Neşeli,takımın çalışmaları hakkında geniş bir sunum yaptı.

Kulüp Başkan yardımcısı  Tuğrul Çubukçu yaptığı konuşmada, takımımız ligde gösterdiği başarı ile ligi namağlup şampiyon bitirdi. Biz bu yola çıkarken ilçe kaymakamımız bize her zaman destek vereceğini söylemesine rağmen hiçbir maçımızda bir defa olsun göremedik..İlçemizin kaymakamı olarak aramızda görmek isterdik dedi.

Belediye Başkanı Tuncay Acehan’da yaptığı konuşmada” Çubukspor’u başarısından dolayı kutluyorum. Kanunların tanıdığı imkanlar çerçevesinde Çubukspor’a bugüne kadar destek olduk. Bundan sonrada desteklerimiz sürecek. Bu arada futbolun yanında Okçuluk ve güreş alanında çalışmalarımız sürüyor. Okçuluk malzemelerini aldık. Hocalarını bulduk. Bu branşları da Çubukspor çatısı altında bu spor dallarındada gençlerimize hizmet vermeyi düşünüyoruz.

 Stadımız da önümüzdeki sezona hazır olacak. Ayrıca burada bir gençlik merkezi yapacağız. Yer konusunda çalışmalarımız devam ediyor”dedi.

DEDA İNCESU

PARANIZI DEĞİL, GÖNLÜNÜZÜ İSTİYORUZ

Yemekte bir konuşma yapan yönetici Deda İncesu,biz bu yola çıkarken kimseden maddi menfaat beklemediğimizi söyleyerek yola çıktık. Bugüne kadar kimseden de para istemedik. Yıllardır bu takımda yöneticilik yaptık çile çektik. Ben buradan bizi yalnız bırakmayan desteklerini her zaman yanımızda hissettiğimiz belediye başkanımız Tuncay Acehan’a yönetici arkadaşlarıma ,futbolcu kardeşlerime ve teknik heyetimize teşekkür ediyorum. Parolamız Kimseden Para İstemiyoruz, Gönüllerini İstiyoruz diyerek Çubuk halkından taraftarlarımızdan bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada desteklerini bekliyoruz dedi.

 

Teknik Drektör Oktay Demirci ise yaptığı yazılı açıklamada  ş.” Çubuksporumuzu eski güzel günlerine geri götürmek amacıyla oluşturulan yeni bir yönetimle 2014/2015 sezonunda yola çıktık.  Geçen sene 2013/2014 sezonunda Türkiye Şampiyonasına katılan genç oyuncularımız ve Çubuk’lu olup daha önce Çubuk’ta oynamış olan futbolcularımızın yanına yine Çubuk’lu olan Akyurtspordan Yunus Yazıcı,Altındağ Bld. Spordan Ersin Gündoğdu,Önderspordan Özkan Kınacı ve Akyurt Gürpınar, Çubuk Gençlikspor’dan Alperen Ondoğan ve Mehmet Çubuk, Altındağ Bld Spordan kaleci Hidayet Özdemir’i kadromuza katarak çalışmalara başladık.

 

Bütün maçlarımızı Ankara’da oynamamıza rağmen cefakar ve vefakar seyircimizin desteği ile Ankara Amatör küme 1 grupta en yakın rakibimize 14 puan fark atarak gurubumuzda şampiyonluğa ulaştık. 18 maçta mağlubiyet yüzü görmeden 2 beraberlik, 16 galibiyet alarak, kalemizde gördüğümüz 10 gole karşılık rakip kalelere 62 gol bıraktık. En golcü futbolcularımız 16 golle Alperen olurken, onu 9 golle Ersin ve 8 golle Aykut takip etti.

 

Play of öncesinde ara transferlerde Pursaklar Bld. Spordan Özgür, Güneş Spordan Ergün, Çubuk Gençlik Spordan Arif ve Serhat, Keçiören Bld. Spordan Hasan ile eski futbolcularımızdan Muzaffer ve Fatih Tengilimoğlu’nu kadromuza kattık.

Yönetim Kurulu Teknik Heyet ve Futbolcu kardeşlerimle bu sene SAL ligine çıkmaya inandık ve Allah’ın izniyle de bunu başaracağız. Burada en önemli desteğimiz olan muhteşem Çubuk Spor seyircisini de her zaman olduğu gibi Play oflarda arkamızda görmek istiyoruz.

KAPTAN YUNUS YAZICI ŞAMPİYONLUK SÖZÜ VERDİ

Yemekte söz alan takım kaptanı Yunus Yazıcı” ligde iyi mücadele ettik. Takım arkadaşlarım olarak yönetimden ve teknik kadromuzdan her türlü desteği gördük. Ligde yaptığımız mücadeleyi aynı şekilde arkadaşlarımla birlikte playof maçlarında da göstererek Çubukspor’u şampiyon yapacağız. Bizi yalnız bırakmayan taraftarımızada takım olarak teşekkür ediyoruz. Desteklerini play of maçlarında da bekliyoruz dedi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum