Çubukspor Üzdü

Çubukspor Üzdü

Ankara-Amatör Süper Lig’in 11. haftasında Çubukspor, TKİ’ye 3-0 yenildi.

Karşılaşma, antrenman sırasında hayatını kaybeden Keçiören Bağlumspor"lu oyuncu Ali Özdemir anısına saygı duruşu ile başladı. Karşılaşmaya hızlı başlayan TKİ Spor 9. dakikada Serkan"ın golü ile 1-0 öne geçti. Volkan"ın 13. dakikada attığı golle TKİ Spor 2-0 öne geçti.

Karşılaşmada 23. dakika oynanırken Çubukspor penaltı kazandı. Kaleci Yasin"in penaltı atışında Anıl gole izin vermedi. Ve karşılaşmada ilk 45 dakika 2-0 TKİ Spor"un üstünlüğü ile tamamlandı. Maçın ikinci yarısında Çubukspor ataklarını sıklaştırdı. Temposu yüksek olan karşılaşmada Çubukspor gol bulmada zorlanırken 64. dakikada TKİ Spor Serkan"la üçüncü golü buldu ve farkı üçe çıkardı. Karşılaşmada 70. dakika oynanırken Hamdi ve Serkan"ın ikili mücadelesinde yaşanan gerginlikte Çubukspor"dan Osman"ın Hamdi"ye vurması üzerine karşılaşmanın hakemi Y.Kemal Uğurlu Osman"ı kırmızı kartla oyun dışı bıraktı ve Çubukspor sahada 10 kişi kaldı. Karşılaşmada başka gol olmadı ve TKİ Spor sahadan 3-0 galip ayrılarak puanını 16"ya çıkardı.





Hakemler: Y.Kemal Uğurlu***, Kerim Karamazak***, A.Kaan Ahıska***

Saha Komiseri: Aycan Irmaklar

TKİ Spor: Anıl***, Hamdi***, Engin*** (Ercan***), Uğur***, Fatih***, Eyüp C.Ersoy***, Eyüp Benek***, Serkan****, Barış****, Emre*** (Hasan***), Volkan*** (Mustafa***)

Antrenör: Ayhan Kızışar

Çubukspor: Yasin**, Fatih** (Abdurrahim**), Cihan***, Serkan**, Osman**, Tonlay***, Uğur** (İbrahim**), Özer***, Canberk***, Köksal***, Hasan** (İsmail**)

Antrenör: Arif Hadi Gedikoğlu

Goller: Dk.9, 64 Serkan, Dk.13 Volkan (TKİ Spor)

Kırmızı Kart: Dk. 70 Osman (Çubukspor)


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum