ÇUBUKSPOR TARİHİ FIRSATI AYAĞIYLA TEPTİ

ÇUBUKSPOR TARİHİ FIRSATI AYAĞIYLA TEPTİ

Çubukspor Pazar günü Bağlum Şehir Stadında oynadığı Altındağ Belediyespor maçında galibiyeti eliyle ezeli rakibine verdi.

Çubukspor Pazar günü Bağlum Şehir Stadında oynadığı Altındağ Belediyespor maçında galibiyeti eliyle ezeli rakibine verdi.

İlk yarıda oyuna hızlı başlayan ve ilk yarıda rakip fileleri iki golle havalandıran Çubukspor ne yazık ki farklı galip geleceği maçta bir puana razı oldu.

 Maçta hakemlerle ilgili olumsuzluklar yaşandı. Oyuna hakim olamayan hakem dörtlüsü ne yazık ki maçı çekilmez hale getirdi. Maçta penaltı ile alakası olmayan pozisyonda penaltı noktasını göstererek Çubukspor’un 2-0 önde götürdüğü maçın skorunun 2-1 olmasını sağladı.

 Hakem Verdiği Kararlarla Büyük Tepki Aldı

2dsc04928.jpg

İkinci yarıda oyunun hakimiyetini kaybeden orta hakem Altındağsporlu bir futbolcunun yedek kulübesine küfretmesi sonucu saha karıştı ve maçın 10 dakika durmasına sebep oldu. Altındağsporlu bir futbolcu kırmızı kart görürken Çubukspor teknik direktörü Ufuk Sarı’da hakem tarafından tribünlere gönderilerek maçı seyircilerle birlikte tel örgüsünün arkasında seyretti.

İkinci yarıda Altındağ Belediyespor bir gol daha atarak beraberliği sağlarken bir oyuncusu da kırmızı kart görerek takımını 9 kişi bıraktı. Altındağ Belediyespor teknik direktörü de hakem tarafından sahadan atıldı.  Fakat her ne hikmetse 90 dakika yerden kalkmayan Altındağspor kalecisini hakemler göremedi. Sarı kartını dahi göstermedi.

Maçın 25 dakikasını 9 kişi ile oynayan Altındağ Belediyespor karşısında Çubukspor bir varlık gösteremedi. Altındağ Belediyespor 9 kişi oynamasına rağmen Çubukspor kalesinde  geliştirdiği iki gol pozisyonu yürekleri hoplattı.

-Şapkalarını Alıp Düşünsünler

2dsc05074.jpgÇubukspor teknik heyeti şapkasını önüne koyup düşünmeli. Maçın ilk yarısı 2-0 galipsin ve bu galibiyeti koruyamıyorsun.  Koruyamadığın gibi 25 dakika 9 kişi karşısında 11 kişi ile mücadele ediyorsun ve gol atamıyorsun. Gol atamadığın gibi pozisyona dahi giremiyorsun. Altındağ Belediyespor geliştirdiği mutlak gol pozisyonunu kaleci önlüyor. Son dakikada ağlara giden topu hakem ofsayt gerekçesi ile vermiyor.

Teknik heyet eksikliklerini gözden geçirmeli. Çünkü Pazar günü oynanan maçta farklı galip gelecek durumda iken beraberliği zor kurtardı.

Yönetim elinden gelen her fedakarlığı yapıyor.  Hiçbir şeyden kaçmıyor. Kendilerine söylenecek söz yok. Bu maçı izledikten sonra teknik heyet ve futbolcular yönetime ve taraftarına layık olmaya çalışmalıdır.

2dsc05138-001.jpg-Taraftar Kendine Çeki Düzen Vermeli

Tezahürat yapacağız diye sürekli küfür eden taraftar kendine çeki düzen vermeli. Küfürlerin gırla gittiği maçlara her kesimden insanı çekmek kolay olmaz. Maçlara gelmeyenleri de sorgulayacağız ancak, taraftarda eline ve diline sahip çıkmasını bilecek. Yüz bin nüfusu bir ilçede bir avuç taraftarın maçlara gelmesi, her halde bundan olsa gerek. Yönetiminde bu konuda gerekli önlemleri almaları gerektiğine inanıyoruz.

-Her maçta taraftarların sorduğu bu ilçeyi yönetenler nerede?

2dsc04947.jpgÇubukspor taraftarının her maçta gazetecilere sorduğu bir soru var. Neden ilçe yöneticileri maça gelmiyor? Gittikleri her maçta rakip takımlarının yöneticilerinin ve sivil toplum temsilcilerinin maçlara geldiğini söyleyerek veryansın ediyorlar. Bu konuda bir sürü örnek dile getiriyorlar. Yöneticileri isim isim zikrederek şikayetlerini dile getiriyorlar.

Bunun yanında maçlara katılan ilçe yöneticileri de yok değil. Bunlardan bazıları Belediye Başkan Yardımcılarından H. Hüseyin Karakuş, Belediye Meclis Üyelerinden Ümit Polat ve son maçta Meclis Üyesi Harun Olmuş ile MHP ilçe Başkanı Adem Kisecik maçı seyredenler arasındaydı.

2dsc05005-vert3-002.jpg

1dsc04958-vert1-002.jpg

 

2dsc04881-vert2-004.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.