Çubukspor sezonu açtı

Çubukspor sezonu açtı

Lige iddialı bir şekilde hazırlanan Çubukspor transfer çalışmalarını bitirerek 2019- 2020 futbol sizonunu Esenboğa tesislerinde açtı.

 

 

 Kurban kesilerek dualarla  yapılan sezon açılışına Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Çubuk belediye başkan yardımcısı ve Çubukspor kulüp başkanı Lokman Kılıç, Çubuk belediye başkan yardımcısı Harun Olmuş, belediye meclis üyeleri Ahmet Kılıç, Ali Vardar, Müslüm Arslan Recep Öz, MHP İlçe başkanı ve belediye meclis üyesi Ali Çankaya Çubukspor taraftarları ve Futbol severler ile basın mensupları katıldı.

 

  Çubuk belediye başkanı Baki Demirbaş  yaptığı konuşmada” Çubukspor geçen dönem şanssız bir şekilde şampıyonluğu kaçırdı. Bu dönem artık Çubuk halkı şampiyonluk bekliyor. Biz belediye olarak Çubukspor’un şampıyon olması için hertürlü desteği varacağız. Çubuk’da sizden şampiyonluk bekliyor diyerek başarılar diledi.

Çubuksporlu futbolcular teknik heyet ile birlikte ilk antremanını yaptı.

 

 

 BAŞKAN DEMİRBAŞ ÇUBUKSPOR TESİSLERİNİ GEZDİ.

 Çubuk belediye başkanı Baki Demirbaş sezon açılışından sonra Çubukspor tesislerine geçerek tesisleri gezdi. Başkan Demirbaş tesislerin lüks otel konforunda olduğunu belirterek birçok 3. Lig kulüpleri bu tesislere sahip değil  diyerek bimüddet Çubukspor yöneticileri ile bilgi alışverişinde bulunarak başarılar diledi.

 

 

https://www.cubukyenihaber.net/cubukspor-sezonu-acti-haberi-2333.html

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum