Çubukspor sevdalıları yemekte bir araya geldi 

Çubukspor sevdalıları yemekte bir araya geldi 

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) takımlarından Çubukspor yönetimi tarafından organize edilen programda, Çubukspor’a gönül verenler ve destekleyenler bir araya geldi.

Yıldırım Beyazıt Mahallesi’ndeki Kuzey Yıldızı Düğün ve Konferans Salonunda düzenlenen programda Bölgesel Amatör Ligi (BAL) takımlarından Çubukspor yönetim kurulu, teknik heyet ve Çubukspor’a gönül verenler ile maddi manevi destek verenler yemekte buluştu.

Programın açılışında konuşan Çubukspor Başkanı Eyüp Kocabaş, sezona güçlü ve yarışmacı bir kadroyla girmek için yönetim kurulu olarak titiz bir çalışma yürüttüklerini söyledi. 

Kulüp olarak bugüne kadar istedikleri başarıyı yakalayamadıklarını anlatan Kocabaş, şunları söyledi:

‘’Bu dönem başarıyı yakalamak için elimizden geleni yapacağız. Bizim hedefimiz üçüncü lige çıkmak ve bu konuda bir takım oluşturmaktır. Bu gün ilçemizde 550’ye yakın gencimiz bu futbol takımımız altında faaliyetlerini sürdürmektedir. Bu gençlerimiz takımımızın alt yapısını oluşturmak için çalışmaktadır. Yeni takımımız için 20 futbolcu transferimizi şimdiden yaptık. İnşallah hedefimize ulaşacağız.’’

Gençlerin spora teşvik edilmesi gerektiğini söyleyen MKE Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner, spor yapan insanların hem bulundukları bölgeye hem de ülkeye daha güzel hizmetler edebileceğini belirtti. Yaklaşık 6 yıldır Çubukspor’a destek vermeye çalıştığını anlatan Yiğiner, ne yaptılarsa kimi getirdiyseler Çubukspor’un istedikleri başarıyı yakalayamadığını vurgulayarak, ‘’Ne yaptıysak, başa kimi getirdiysek olmadı. Birinci Lig de top oynadım diyen adamı getirdik hoca yaptık, en iyi oynuyor diyen futbolcuyu getirdik yine olmadı. Ama şu oldu, ilçede futbola karşı spora karşı iyi bir sinerji yakalandı. Yeni tesisler kazandırıldı, alt yapı oluşmaya başladı’’ dedi.  

Çubuk’un hem Türkiye’de hem de dünyada en iyi şekilde tanıtılmasını istediklerini kaydeden Yiğiner, Akhisarspor örneğini göstererek,‘’Bakın hepinizin bildiği bir Akhisarspor var süper ligde oynuyor. İlçelerini süper ligde temsil ediyorlar.  Biz de Çubuk’un sadece birkaç alanda değil spor alanında da tanıtılmasını istiyoruz. Sadece futbolda değil diğer branşlarda da ilçemizi güçlendirmemiz gerekiyor. Bu yolda maddi manevi elimizden gelen tüm imkanı Çubuk’a sağlayacağız. Dolayısıyla spor ile tanıtımının ilçeye ciddi katkı sağlayacağına inanıyorum’’ diye konuştu. 

Daha sonra konuşan Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan’da, ilçede spora verdikleri destekleri anlattı. İlçeye yeni bir stat ve kapalı spor salonu kazandırdıklarını dile getiren Başkan Acehan, ‘’Göreve geldiğimiz de ilk işimiz gençlerimizi spora teşvik etmek için yeni bir kulüp kurmak oldu. Bu gün hem futbol hem de diğer branşlarda 800’ün üzerinde gencimiz spor yapıyor. Çubukspor’un kullanması için takım otobüsü aldık’’ dedi.  

Gönülsüz olarak Çubukspor’a kimsenin bir kuruş para vermesini istemediklerinin altını çizen Başkan Acehan, ‘’Herkesin elinden geldiği kadar kendi rızasıyla spora destek olmasını istiyorum. Çubukspor için hem biz belediye olarak hem de bu işe gerçekten gönül veren yöneticiler olarak elimizden gelen her şeyi yapacağımıza inanıyorum’’ ifadesini kullandı.  

Kendisine kombine kartı hediye edilen MHP Ankara Milletvekili ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ise,  amatör liglerin sorunlarını çok iyi bildiğini ve bu konuda yasal düzenlemeler yapmak için mecliste mücadele edeceklerini söyledi. 

Kendisinin Ankaragücü sevdalısı olduğunu ve Çubukspor için de elinden gelen her türlü desteği vermeye hazır olduğunu dile getiren Durmaz, ‘’Bizde Allah nasip eder ve imkan verilirse bütün gücümüzle he Çubuk sporumuzun hem de Ankaragücü’ne her türlü desteği vereceğiz’’  diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.