Çubukspor - Polatlıspor maçı olaylar nedeniyle iptal edildi

Çubukspor - Polatlıspor maçı olaylar nedeniyle iptal edildi

Çubukspor pazar günü Oynadığı Polatlı Esentepe spor maçını hakem 76. dakikada iptal etti.

Çubukspor pazar günü Oynadığı Polatlı Esentepe spor maçını hakem 76. dakikada iptal etti. Maçın başlamasıyla birlikte Polatlı Esentepespor’lu futbolcuların futbol maçından çok  Çubuksporlu futbolculara saldırmaları maçın atmosferini yükseltti. İlk yarıda  Çubukspor’un 3-0 öne geçmesi Esentepe sporlu futbolcuların futbolu bırakıp  Çubuksporlu futbolculara saldırmaları sarı ve kırmızı kartları da beraberinde getirdi.

Polatlı Esentepe sporlu 7 numara Özkan Tüfekçi ilk yarıda iki sarı karttan sonra kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

 İlk yarıyı  Çubukspor 3-2 önde tamamladı.

İkinci yarıya her iki takımda hızlı başlamasına rağmen Esentepesporlu sporcuların futbolu bırakıp Çubuksporlu futbolculara futbol dışı hareketlerde  bulunmaları maçın atmosferini daha da yükseltti.

 Esentepe sporlu futbolcular hakemlerle  oynamaya başlaması üzerine yan hakemin ikazları üzerine 75. dakikada  hakeme ve Çubuksporlu futbolculara  küfür ettiği için Esentepesporlu futbolcu Ümit Başaran’ı kırmızı kartla oyundan atması üzerine saha karıştı. Esentepesporlu futbolcuların Çubuksporlu futbolculara tekme tokat saldırmaları üzerine hakem maçı 76. dakikada tatil etti.

 POLATLI  EMNİYETİ SAHADAYDI

Polatlı emniyet müdürlüğünün 1. lig maçı gibi Çubuksporlu taraftarların bulunduğu trübünde önlem alması ve bazı taraftarları sahaya almaması tepkilere neden oldu.  Sigara içilmesine izin vermeyen emniyet yetkilileri saha dışına sigara içmeye çıkan taraftarı tekrar sahaya girerken tekrar tekrar üst araması yapması ve taraftarların tezahürat yapmalarını engellemeye çalışması  sahada kavga eden futbolculardan çok taraftara baskı kurması dikkat çekti.

 

 

 

ÖZGÜR GÖZ DOLDURDU

Pursaklarspordan transfer edilen Özgür göz doldurdu. Polatlı Esentepespor maçında sahaya 7 numaralı forma ile çıkan Özgür ortaya koyduğu futbol ile göz doldururken yaptığı klas hareketlerle seyircinin beğenisini kazandı.

 

FATİH IŞIK (Çubukspor Kulüp Başkanı)

FUTBOLA YAKIŞMADI

Çubukspor Kulüp Başkanı maçtan sonra yaptığı açıklamada” Polatlı Esentepesporlu futbolcuların futboldan çok saha içinde kaba kuvvete başvurmaları futbola  ve sporcuya yakışmadı. Sahada futbol oynamaktan çok futbolcularımıza karşı yapılan sert hareketler maçı çığrından çıkardı. Emniyet yetkililerinin de seyircimize karşı takındığı katı tutumlarını anlamak mümkün değil. Tezahürat yaptırmak istemeyen,  bazı taraftarlarımızı sahaya almayan emniyet yetkililerinin bu hareketini kınıyoruz. Güzel bir maç olmasını beklerken maçın bu durumlara düşürülüp iptal edilmesi spor adına bizleri üzmüştür” dedi.

 

FATİH  NEŞELİ (Çubukspor Yöneticisi)

Polatlı  Esentepespor maçının hakem tarafından iptal edilmesi futbol adına üzücü bir durum. Maçile birlikte Esentepesporlu futbolcuların topa değil de futbolcularımıza saldırmaları maçı futboldan uzaklaştırdı. Birinci yarıda gösterilmesi gereken kırmızı kartların gösterilmemesi maçı bu durumlara getirdi. Maçın ikinci yarısında da Esentepesporlu futbolcuların hırçın hareketleri maçın iptal edilmesine kadar götürdü. Spor adına sporcuya yakışmayan hareketler  bu maça yakışmadı. Polatlı emniyetinin taraftarımıza karşı gösterdiği katı tutumu ise tasvip etmek mümkün değil” dedi.

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum