ÇUBUKSPOR PLAY-OFF DA  2- 0

ÇUBUKSPOR PLAY-OFF DA 2- 0

Çubukspor Pazar günü oynadığı maçta grubun iddialı ekibi Güneşspor’u 2-0 yendi.

Haber: Refik BAYRAM 

Grup 2. olan Güneşspor karşısında üstün bir oyun sergileyen Çubukspor Aykut’un attığı 2 golle play-off’u garantiledi.

Maçın 90 dakikasınıda üstün oynayan Çubukspor birçok gol pozisyonunu değerlendiremezken rakibi bir net pozisyondan yararlanamadı. Net gol pozisyonu kaleci Hidayat güzel bir kurtarışla önledi.Maçta taraftar yine Çubukspor’u yalnız bırakmadı.

Çubukspor sahaya ,Hidayet, Mustafa Minnet, Emrah Bozkurt, Yunus Özkan ,Murtaza, Gökhan, Ersin, Alperen, Aykut, Uğurcan onbiri ile çıktı.

Yedekler:Mehmet, Enes, Emrah Köseoğlu, Mustafa Gürgen, Mustafa Özdemir, Barış, Ali Murat. Çubukspor maçın 3.dakikasında korner atışı kazandı. Kornerden yararlanamadı top kalecide kaldı.4. dakikada Güneşspor’un ceza sahası dışında kullandığı atışını ceza sahası içinde Güneşspor’lu futbolcu auta gönderdi. 6. dakikada Çubukspor’un atağında Uğurcan’ın sağ kanattan ceza sahasına ortaladığı topa Ersin kafa ile iyi vurdu.Top üstten dışarı çıktı.

 

14.dakiada Çubukspor mutlak gol pozisyonundan yararlanamadı. Ceza sahasına giren Ayküt çaprazdan vurdu.Top kale direğinin dibinded dışarı çıktı. 18.dakikada Güneşspor’lu futbolcunun ceza sahası içinden attığı şut kaleci Hidayet’te kaldı.

 

21. dakikada Alperen ceza sahası içinde iyi vuramadı, top kalecide kaldı. 25. dakikada Çubukspor korner atışını değerlendiremezken 29. dakikada Alperen’in ceza sahası içinden vurduğu şut dışarı çıktı.

 

33. dakikada Özkan sarı kart gördü. 35. dakikada Güneşspor’un atağında top kaleci hidayet’te kaldı. 36. dakikada  Gökhan’ın ceza sahası içinden attığı şut üstten dışarı çıktı. 40. dakikada Aykut ceza sahası içindeki pozisyonu değerlendiremedi.

43. dakikada Güneşspor’lu futbolcunun yaptığı faul atışını Uğurcan kullandı.Uğurcan’ın ceza sahasına gönderdiği topa iyi yükselen Aykut kafa ile topu kalecinin üzerinden ağlara gönderdi.

İkinci yarıya Çubukspor hızlı başladı. 46. dakikada Çubukspor korneri değerlendiremedi. 48. Dakikada Çubukspor’un attığı gol ofsayt gerekçesi ile hakem tarafından iptal edildi.

58.dakikada  Çubukspordan Emrah Bozkurt, 64. dakikada ise Aykut sarı kart gördü.

72.dakikada Aykut ceza sahası içinde yakaladığı topu Güneşspor ağlarına gönderdi. Durum 2-0 oldu.

 

73. dakikada golden hemen sonra Aykut yerini 13 numaralı Enes’e bıraktı.

76. dakikada Çubukspordan Ersin sarı kart gördü. 80. dakikada Çubukspor kalesi büyük tehlike atlattı.Kaleci hidayetgüzel bir kurtarışla Güneşspor ‘a gol fırsatı vermedi. 81. dakikada Alperen oyundan çıkarken yerine Emrah Köseoğlu girdi.Emrah Köseoğlu maça girer girmez yakaladığı pozisyonu gole çeviremedi.Hakem maça 5 dakika ekledi. 93. dakikada kornerden gelen topa Çubukspor’lu Gökhan ceza sahası içinde iyi vurdu.Top yandan auta çıktı.Uzatmalarda başka gol olmayınca Çubukspor zorlu maçı 2-0 kazandı.

Güneşspor maçında taraftarlar yine Çubukspor’u yalnız bırakmadı. 90 dakika desteklerini sürdürdü. Tribünün renkli siması Dursun Korkmaz bu haftaki maçı tribünde yabancı misafirleri ile izledi.

 

FATİH IŞIK (Çubukspor Kulüp Başkanı)

Kulüp başkanı Fatih Işık maçtan sonra yaptığı açıklamada” grubumuzun iddialı takımı olan Güneşspor’u bu hafta 2-0 yenerek playofi çıkmayı garantiledik. Diğer takımlarla olan puan farkımızı açtık. Bundan sonraki maçları yine aynı heyecanla mücadele ederek ikinci yarıyı da namağlup bir şekilde bitirmek istiyoruz. Şimdi önümüzde zorlu playof maçları var. Onun için takımda bazı mevkilere takviye yapmamız gerekiyor. Bunun çalışmasını yapıyoruz. Transfer çalışmaları ile eksiğimiz olan mevkilerede futbolcu alarak playof maçlarındada aynı başarıyı göstererek Çubukspor’u şampiyon yapacağız. Her maçta olduğu gibi bu maçtada bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

TUĞRUL ÇUBUKÇU ( Çubukspor Kulüp Başkan Yardımcısı)

Çubukspor güçlü rakibi karşısında oyuna iyi başladı. 90 dakika üstün oynadı.Rakibimizde playof’a oynayan grubun güçlü ekibi. Futbolcularımız iyi oynadılar ve 2-0 kazandılar.Hepsini kutluyorum. Seyircilerimizede desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

 

ADNAN YILDIRIM ( Çubukspor Basın Sözcüsü )

Playof’u garantileyen takımımız bu maçıda 2-0 olarak grubunda playof’u garantiledi. Bundan sonra gelecek maçlara hazırlanırken playof için takımdaki eksiklikleri giderek grupta gösterdiğimiz başarıyı playof maçlarında da  göstermeye çalışacağız.

 

MUSTAFA ÜNAL ( Çubukspor Başkan Yardımcısı )

Takımımız bu zorlu mücadeleyi de 2-0 kazandı. Grubumuzda şu ana kadar namağlup  olarak playof’u garantileyen ilk takım olduk.Bundan sonra eksikliklerimizi gidererek playof’ da başarılı olmak için hazırlıklarımızı yapacağız. Oynadığımız tüm maçlarda bizi yalnız bırakmayan cefakar taraftarlarımıza  da teşekkür ediyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum