ÇUBUKSPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞINDAN BASIN AÇIKLAMASI

ÇUBUKSPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞINDAN BASIN AÇIKLAMASI

Saygıdeğer Basın Mensupları; Bilindiği üzere, yarım asırlık bir çınar olan ve tüm sporsever hemşerilerimizin ortak paydası Çubuk Spor"umuz zor ve sıkıntılı günler yaşıyor.

Bizler, şanlı bir geçmişi olan kulübümüzü bu zor ve sıkıntılı günlerde kaderine terk edemeyiz. Nitekim 07 Temmuz 2009 tarihinde yapılan kongrede büyük bir özveriyle göreve gelerek kulübe sahip çıkan kişiler olarak, bu zor günlerin geçeceğini ve yeniden parlak günlerin geleceğine olan inancımızı tüm Çubuk halkı ile paylaşmak isteriz.
Zira geçmişte her zor günde, sporsever Çubuk halkı daima kulübüne sahip çıkmış ve kısa süre sonra kıskanılacak derecede başarılara imza atmıştır.
Son yıllarda Çubuk Belediyesinin büyük destekleri ile yeniden profesyonel liglere çıkmanın kıyısından dönen başarılı kulübümüz, belediyemizin içine düştüğü olumsuz tablodan da etkilenerek sahipsiz kalmış ve sıkıntılar derinleşmiştir.
Bu duruma gönlü razı olmayan bizler, kolları sıvayarak kendi küllerinden doğarak yeniden başarılarla beraber anılan bir Çubuk Spor yaratmanın çalışmalarına başlamış bulunmaktayız.
İlk iş olarak, yeni yönetim kurulumuz kendi aralarında görev taksimi yapmış, akabinde bu kulübün altyapısından yetişmiş ve ulusal düzeyde başarılara imza atmış, herkesin sevgisini kazanmış Sadullah Acele ile görüşülmüş, bu zor günlerde hiçbir menfaat beklemeksizin takımın başında bulunması istenilmiş olup, talebimiz aynı sıcaklıkla kabul görmüştür.
Yine altyapı sorumlusu Oktay hoca ile konuşulmuş, aynı özveriyi o da göstererek görevine sahip çıkmıştır.
Kulüp sporcu kadrosunda bulunan ve büyük bölümü altyapıdan yetişerek Çubuk spor formasını terletmiş çocuklarımıza sahip çıkarak ve onların dışında Çubuk Spor"a uyacak ve takıma kalite kazandıracak birkaç sporcu transferi de yapmak suretiyle kadroyu tamamlamak üzere yola çıktık.
Bu yolda yine en büyük destekçimiz sporsever Çubuk halkı ile beraber Çubuk Belediyesi olacaktır.
Zira Yeni yönetim kurulu olarak ziyaret ettiğimiz başkanımız Sayın Lokman ÖZDEN mevcut imkânlar içinde en büyük yardımı yaparak malzeme ve ulaşım ihtiyacımızı karşılamayı taahhüt etmiş bulunmaktadır. Bu nedenle kendisine teşekkürü borç biliriz.
Bundan sonrası Allah"tan izin, bizlerden gayret ve Sporsever Çubuk halkından da destek beklemekteyiz.
                                                                                Saygılarımızla,
                                                                               ÇUBUKSPOR
                                                                           Yönetim Kurulu Adına 
                                                                            Başkan Ümüt POLAT

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum