Çubukspor Kazanspor'u mağlup etti

Çubukspor Kazanspor'u mağlup etti

Çubuk Spor, Kazan Bld.Spor'u 4-0 farkla mağlup etti.

Kazan Sahasının zemininin bozuk olması nedeniyle, Sincan Fatih Stadında oynanılan maçta, Kazan Bld.Spor  ile Çubuk Spor karşılaştı. Klasman Hakemi Mehmet Gonca nın yönettiği maça;

ÇUBUK SPOR :

1-Hüseyin, 2-Fatih, 3-Cihan Özkan, 4-Serkan, 5-Hidayet, 6-Hasan, 7-İsmail(Dk.75 Osman), 8-Tayfun(Dk.46 Zeki), 9-Özer, 10-Köksal, 11-Uğur(Dk.46 İbrahim Yalçın)

KAZAN BLD.SPOR :

1-Tahir, 2-Ahmet, 3-Murat, 4-İ.Sedat, 5-M.Ali, 6-Özkan, 7-Mehmet Yener(Dk.46 Ali Şahin), 8-Gökhan, 9-Baran, 10-Mehmet Çakır(Dk.75 Bilgin), 11-Mustafa Çakır Kadroları ile çıktılar.


20.dakikada sol taraftan kazanılan serbest vuruşta, atışı Uğur kullandı. Stoper Serkan Bolat arka direkte topla buluştu ve kafa ile takımının ilk golünü attı. 0-1


   30.dakikada yine sol taraftan gelişen Çubuk Spor atağında, topla ceza alanı içerisinde buluşan Tayfun Şahin takımını 2-0 öne geçiren golü attı.


   2.yarıya 2-0 önde giren Çubuk Spor devrede 2 oyuncu değişikliği birden yaptı. Uğur'un yerine İbrahim, Tayfun'un yerine Zeki oyuna dahil oldular ve bu oyuncular takımlarının 3. ve 4. gollerini atan oyuncular oldular.

    55.dakikada gelişen kontratakta, Köksal ın defans arkasına attığı pas ile buluşan İbrahim Yalçın, kalecinin üzerinden topu ağlara gönderdi. 0-3 60.dakikada Hasan sol taraftan getirdiği topu, arka direğe pas olarak çıkardı. Oyuna 2. yarı dahil olan Zeki Bekler takımının 4. golünü attı.

    Maç Çubuk Spor un 4-0 üstünlüğü ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.