Çubukspor ikinci yarıda coştu 6 - 1

Çubukspor ikinci yarıda coştu 6 - 1

Playofu haftalar önce garantileyen Çubukspor ligin son maçında Dışişlerisporu gole boğdu.

Cubartesi günü Yeni Mahalle stadında oynadığı  ligin son maçında yedek futbolcularla  başlayan Çubukspor ilk yarıyı 1-0 mağlup tamamladı.

İkinci yarıya hızlı başlayan Çubukspor attığı gollerle rakibini bozguna uğrattı.

Maçın 12. dakikasında Çubukspor’un attığı gol ofsayt gerekçesi ile sayılmadı. 29. dakikada 11 numara Özgür’ün şutu kaleciden döndü. 30. dakikada Alperen’in  şutu auta çıktı. 
35. dakikada Dışişlerispor geliştirdiği atakta golü buldu. 1-0 öne geçti.

40. dakikada Çubukspor mutlak gol pozisyonundan yararlanamadı top kornere çıktı. İlk yarının son dakikalarında Fatih sakatlandı yerini 15 numaralı forması ile Ersin’e bıraktı.

 

İlk yarı 1-0 Dışişlerispor’un  üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya Çubukspor hızlı başladı. 48. dakikada Alperen attığı golle beraberliği sağladı. Golden 1 dakika sonra Ersin Çubukspor’un 2. golünü atarak durumu 2-1 yaptı.

50 .dakikada Özgür’ün sert şutunu Dışişleri kalecisi kornere yolladı.

52. dakikada Alperen oyundan çıkarken yerine Murtaza oyuna girdi. 64. dakikada Uğurcan kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonu değerlendiremedi.

70. dakikada Çubukspor Arif’in ayağından 3. golü bularak skoru 3-1 yaptı.  Bu golden sonra iyice dağılan Dışişleri spor oyuh dan koptu. 3. golden 1 dakika sonra 4. golü kalesinde gördü. Arif sağ kanattan getirdiği topla ceza sahası içine kadar indi. Ortaladığı topu iyi değerlendiren 2 numara Mustafa Çubukspor’un 4. golüne imzasını attı.

 Dördüncü golden  2 dakika sonra  Özgür kaptığı topla sol kanattan ceza sahası içine kadar indi, alda at dercesine bıraktığı topu 7 numara iyi değerlendirerek Çubukspor’un 5. golünü attı.

Bu dakikalarda sakatlanan 3 numara Uğurcan oyunu terk etmek zorunda kaldı. Çubukspor Uğurcan’ın yerine oyuna oyuncu almadı. Çubukspor 10 kişi ile devam ederken Dışişleri spordan 5 numaralı futbolcu kırmızı kart görünce her iki takımda oyunun sonuna kadar 10’ar kişi ile mücadele etti.

 87. dakikada Özgür kaptığı topla attığı güzel çalımlarla kaleciyi de geçerek Çubukspor’un 6. golünü atarak skoru belirledi 6-1

 Çubukspor bu maçıda farkla kazanarak ligi namağlup bitirerek gözü playof maçlarına dikti.

 

 

 Fatih IŞIK: (Çubukspor Başkanı)

Playof ‘u haftalar önce garantilemiştik. Bu maçlar bizim için averaj yönünden prestij maçları oldu. Ağırlığını yedek oyuncularımızdan oluşan bir kadro ile sahaya çıktık. Futbolcularımız sahada iyi bir futbol sergileyerek geçmiş haftalarda olduğu gibi farklı bir skorla bu maçı da kazandılar.

 Ligi namağlup  lider olarak bitirdik. Şimdi önümüzdeki oynayacağımız playof maçlarına hazırlanacağız. Plya of maçlarında da bu başarımızı devam ettirerek  Çubukspor’u şampiyon yaparak bir üst lige çıkaracağız dedi.

  Fatih Işık yayınladığı basın açıklamasında da şu açıklamayı yaptı.

 Maçtan sonra açıklama yapan Çubukspor Başkanı Fatih Işık son maçımızda sahaya yedeklerden kurulu bir takımla çıktık. Futbolcularımız ilk yarıyı 1-0 mağlup kapatmalarına rağmen ikinci yarıda ortaya koydukları futbolla farklı bir galibiyet elde ettiler. Ligi namağlup lider olarak bitirdi. Şimdi Playof maçlarına hazırlanacağız. Bu maçlardada başarılı sonuçlar alarak Çubukspor'u şampiyon yapacağız" dedi.

Çubukspor Başkanı Fatih Işık yaptığı yazılı basın açıklamas ile de şunları söyledi.

“Değerli Çubuklu Hemşehrilerim 2014 Ağustos Ayında Çubuksporumuz İçin Yaptığımız Toplantıda Çubuk Belediye Başkanımız Sayın Dr.Tuncay Acehan ve Ankesob Başkanı İlçemizin Yetiştirdiği Değerli Büyüğümüz Mehmet Yiğiner Başkanlarımızın Takdiri İle Şahsıma Tevdi Edilen Çubukspor Başkanlığı Görevi Sonucu Şahsımın Davetini Kırmayıp Oluşturduğumuz Yönetim Kurulumuzda Görev Alıp Maddi Manevi Desteğini Esirgemeyem Yönetim Kurulu Üyesi Arakadaşlarım ile ilçemizin Gençlerinin Geleceği Ahlaken ve Bedenen Spora Olan İlgilerini Artırmak Ve Çubukspor Çatısı Altında Tüm Spor Branşalarında Aktif Olarak Mücadele Edip Başarılı Olmak İçin Verdiğimiz Mücadele'nin Sonunda Kulüp Bazında Sportif Olarak Futbol Branşımızda Namağlup Olarak Bir Üst Lige Çıkma Yolunda Play Off'lara Katılmayı Garantileyerek Hedefimiz Bir Üst Lig İçin Emin Adımlarla Birlik Ve Beraberlik İçinde Devam Ediyoruz Bu Başarılı Yolculukta Ter Döken Futbolcu Kardeşlerime Ve Teknik Ekibimize Bizleri Her Daim Yalnız Bırakmayan Vefakâr Çubukspor Taraftarımıza Dualarını Esirgemeyen İlçe Halkımıza Bizlere Maddi Manevi Desteklerini Esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Dr. Tuncay Acehan ve Ankesob Başkanı Mehmet Yiğiner Başkanlarıma Şahşım Ve Yönetim Kurulum Adına Teşekkür Eder ; Asırlık Çınar Çubuksporumuzun Diriliş Yolculuğunda Nice Zaferlere Şahitlik Etmek Ümidi İle İlçe Kamuoyuna Saygılar Sunarım”.

 

TUĞRUL ÇUBUKÇU( Çubukspor Başkan Yardımcısı)

 

Dışişlerispor maçından sonra bir açıklama yapan Çubukçu şunları söyledi” Güzel bir maç yine farklı bir skorla takımımız son maçını da 6-1 gibi bir sonuçla kazandı. Futbolcularımız son maç olmasına playofu garantilememize rağmen güzel bir futbol sergilediler. Kendilerini ve teknik kadromuzu kutluyorum. Bizi tüm maçlarımızda yalnız bırakmayan taraftarımıza ve çubuk halkına teşekkür ediyorum. Oynayacağımız playof maçlarında taraftarımızın ve Çubuk halkının desteklerini bekliyoruz.” dedi.

 

FATİH NEŞELİ  (Çubukspor Yöneticisi)

Takımımız son maçta oynadığı futbolla yine göz doldurdu. Farklı bir skorla maçı kazandı. Futbolcularımız iyi mücadele ettiler. Kendilerini ve teknik heyeti kutluyorum. Playof maçlarında da oynadığımız bu güzel futbolla Çubukspor’u şampiyon yapacağız. Tüm taraftarlarımızdan ve Çubuk’lu futbolseverlerden desteklerini devam ettirmelerini istiyoruz” dedi.

 

https://www.habercubuk.com/cubukspor-ikinci-yarida-costu-6---1-haberi-1298.html

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum