Çubukspor hakem kurbanı mı oluyor?

Çubukspor hakem kurbanı mı oluyor?

Bölgesel Amatör Lig (BAL)’da mücadele eden Çubukspor F.A.Ş. son iki maçta adeta hakem kurbanı oldu. İlk yarıya hızlı başlayan Çubukspor Kastamonu ve Kırşehir karşısında aynı başarıyı yakalayamadı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL)’da mücadele eden Çubukspor F.A.Ş. son iki maçta adeta hakem kurbanı oldu. İlk yarıya hızlı başlayan Çubukspor Kastamonu ve Kırşehir karşısında aynı başarıyı yakalayamadı.

Çubukspor kendi sahasında konuk ettiği Kırşehir Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı.

Pazar günü oynanan maçta da bir önceki gibi izleyici stadı doldurdu. Kendi sahasında ikinci maçını Kırşehir Belediyespor ile oynayan Çubukspor F.A.Ş, sahayı yine 7’i den 77’iye binlerce seyirciyle doldurmayı başardı.

Çekişmeli mücadelede ilk gol sesi Kırşehir Belediyespor’dan gelirken ikinci gol sesi ise ikinci yarının sonuna doğru Çubukspor’dan geldi. İlk yarı yata yata oynayan Çubukspor, ikinci yarı kendine gelerek atılım gösterdi. Maç süresince çamura yatan Kırşehir Belediyespor oyuncuları ortamı gerdi. Berabere kalınan maçta taraflar sahadan birer puanla ayrıldı. Maça ise kötü yönetim sergileyen hakem damga vurdu.

-Taraftar Hakeme Kızdı Devlet Malına Zarar Verdi

Karşılaşma süresince Çubukspor bulduğu gol pozisyonlarından yararlanamadı. Zaman zaman sert pozisyonlarda tansiyon yükseldi. Maçın hakeminin verdiği yanlış ve hatalı kararlar ile maçın kontrolünü kaybetti. Karşılaşmayı izleyen seyirciler hakemlere büyük tepki gösterdi. Hakemlere kızan bazı kendini bilmez taraftarlar ise tribündeki koltuklara zarar verdi.  

Sahaya pet şişe atan taraftarlar polis ve Çubukspor Başkanı Mustafa Akkaya tarafından zor şer zapt edildi.

-Teknik Heyet Eleştirildi

Taraftar maç sonunda takımın teknik heyetine iyi yönetememesi nedeniyle hakeme ise maçı katlettiğini iddia ederek tepki gösterdi.

Çubukspor yönetiminin tam kadro izlediği maçı, Çubuk Kaymakamı İbrahim Çenet, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Çam ve çok sayıda taraftar katıldı.

-Statta Tuvaletler Eksik

Çubuksporlu taraftarın yoğun katıldığı maçta, misafir taraftarın ve Çubukspor taraftarın maçı izlediği karşı tribünlerde tuvaletlerin olmaması tepkiye neden oldu. Bazı taraftarların rastgele bevletmesi ise sosyal medyada gündeme getirildi. Geçen seferde yazdığımız gibi misafir taraftar için ayrılan yerde tuvalet ve lavaboların olmaması ve basın için izleme yerinin olmaması konusundaki eksiklikler halen devam ediyor.      

-Çubukspor Kadrosu

1-    Oğuz Kaan Barış, 35Cenk Yılmaz, 3-Enver Can Gürbüz, 30-Şükrü Topal 19-Nedim Köseoğlu, 6-Bora Çoban, 40-Bilal Gündoğdu, 8-Murat Almış99- Tahir kurt, 10-Cem Çetin, 26Ahmet HamdiDüzara       

Yedekler:16-Emrullah Avaşar,20-Furkan Demirkan,23-Tayfun Çulha17-Hasan Üstünkaya 92-Emre Taşkoparan7- Tolga karaca, 66-Arif Yılmaz

 -Maçta beraberliği zor kurtardı.

Maçın ikinci yarısında hakemlerin tutarsız kararları yüzünden futbolcuların birbirlerine girmesiyle 99 numaralı formasıyla Çubukspor’lu Tahir’in rakip takım futbolcusuna yaptığı harekete hakem kırmızı kartı gösterdi

60. Dakikada  Tahir(99)’in kırmızı kart görerek oyun dışında kalmasıyla Çubukspor oyuna 10 kişi ile devam etmek zorunda kaldı.

Maçın ilk yarısı her iki takımın orta saha mücadelesi ile geçti. 40. Dakikada ceza sahası içerisinde topun Çubuksporlu futbolcunun eline çarpmasını hakem penaltı olrak değerlendirdi. Kırşehirspor penaltı vuruşunu gole çevirerek 40. Dakikada 1-0 öne geçti.

Maçın ikinci yarısında hakemlerin tutarsız kararları yüzünden futbolcuların birbirlerine girmesiyle 99 numaralı formasıyla Çubukspor’lu Tahir’in rakip takım futbolcusuna yaptığı harekete hakem kırmızı kartı gösterdi

İlk yarıda karşılıklı atılan birkaç şuttan takımlar netice alamadı. 42. Dakikada Çubukspordan Nedim(19) sarı kart gördü. İlk yarı 1-0 Kırşehirspor’un üstünlüğü ile son buldu.

İki nci yarıya Çubukspor ilk yarıda kadrosu ile çıktı. 50. Dakikada Çubukspor’un şutu auta gitti. 51. Dakikada Tahir’in(99) ceza sahası içinden vurduğu top  auta gitti. 56. Dakikada Çubukspor oyuncu değişikliği yaptı. 40 numaralı formasıyla Bilal oyundan çıkarken yerine 92 numaralı formasıyla Emre oyuna dahil oldu.

59. dakikada Murat’ın altıpas çizgisi üzerinden vurduğu kafa topunu Kırşehirspor kalecisi son anda tokatladı. 60. Dakikada  Tahir(99) kırmızı kart gördü.65. dakikada Çubukspor kazandığı korner atışını değerlendiremedi.66. dakikada Çubuksporda  Murat (8) yerini  Tolga’ya (7) bıraktı. 70. Dakikada Çubukspor cezasahası dışından kullandığı faul atışı Kırşehir kalecisinde kaldı. 74. Dakikada Çubukspor beraberlik için aradığı golü  ikinci yarı oyuna giren Tolga üç Kırşehirli futbolcuyu çalımlayarak attığı sert şut Kırşehirspor ağları ile kucaklaştı. Çubukspor beraberliği yakaladı.  1- 1  Bu dakikadan sonra saha içerisinde futbolcuların birbirlerine karşı yaptığı sert hareketlerden başka bir pozisyon olmadı. 90. Dakikada Kırşehir’li 4 numaralı futbolcu kırmızı kart gördü. Hakemin verdiği 5 dakikalık uzatmada gol olmayınca Çubukspor bir puana razı oldu.

-KOLTUKLARI KİM KIRDI?

Kapalı trübündeki koltukların maçtan sonra kırılması tepkiyle karşılandı. Seyircilerin sahaya olmayacak maddeleri atması, koltukları kırması Çubukspor’lu seyircilere ne kadar yakıştı. Takdiri kamuoyuna bırakıyoruz.

-Taraftara teşekkür eden Akkaya, gereğinin yapılması için düğmeye bastı

Sarı Lacivertlilerin ilk yarıya hızlı başladığını ancak iki maçtır bekledikleri sonucu alamadıklarını söyleyen Çubukspor Başkanı Mustafa Akkaya, gazetecilere yaptığı açıklamada ilçe halkına ve spor severlere söz verdikleri gibi yollarına çıkan engelleri kaldırarak hedefe ulaşmaya devam edeceklerini belirtti.

Bundan sonra daha da iyi olacağını ifade eden Akkaya, teknik dırektör Tahir Çopur ile yolları ayırdığını duyurdu.

Geçen sezon Altındağ Belediyesporla namaglup şampiyon olup 3. lige çıkaran teknik direktör Mesut Üretir ile anlaştığının müjdesini veren Akkaya, “İnşallah bundan sonra çok daha iyi olacak. Tüm ilçe halkımızın da istediği gibi biz yolumuza çıkan engelleri aşarak inşallah bu yıl hedefe ulaşmak istiyoruz. Engellerin ne olduğunu da bu maçta görüldüğü gibi herkes biliyor. Bizi bu maçta yalnız bırakmayan Çubuk Kaymakamımız İbrahim Çenet başta olmak üzere tüm taraftarımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

1dsc08233-tile1.jpg2dsc08179-tile2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.