Çubukspor gol yağdırdı 6 - 2

Çubukspor gol yağdırdı 6 - 2

Çubukspor Cumartesi günü oynadığı maçta Karşıyaka Güvenspor’a gol yağdırdı. Maçı 6-2 kazandı.

Haber: Refik BAYRAM

Play-off'a kalmanın rahatlığı ile maça başlayan Çubukspor  6. dakikada golü kalesinde gördü. Maça 6. dakikada 1-0 yenik olarak başladı. Golden 3 dakika sonra Çubuksporlu Alperen’in ceza sahası içinde düşürülmesine hakem penaltı verdi. Penaltı atışını Ersin kullandı. Çubukspor penaltı golüyle durumu 1-1 yaptı.

15. dakikada Karşıyaka güvensporlu futbolcunun ceza sahası içinde vurduğu şut auta gitti.20. dakikada Çubukspor Aykut’un şutundan yararlanamadı.21. dakikada Mustafa Gürgen’in sol kanattan ortaladığı topa Aykut kafa ile iyi vurdu top güvenspor kalecisinde kaldı.

 22. dakikada Mustafa Minnet’in şutu auta gitti. 33. dakikada Emrah’ın şutu az farkla dışarı gitti. 38. dakikada Alperen’in 30 metreden attığı şut Güvenspor kalecisinde kaldı.

 

40. dakikada Aykutun ceza sahası içerisinden vurduğu şut üstten auta gitti.41. dakikada çubukspor 2. golü buldu. Ceza sahası dışında Alperen’e yapılan faul atışında kaleciden dönen topu iyi takip eden Alperen Çubukspor’un 2. golünü kaydetti. 2-1

 

43. dakikada Mustafa Gürgen’e yapılan faul atışını Özkan kullandı. Özkan’ın şutu kale direğinin dibinden auta çıktı. Çubukspor 45. dakikada kullandığı korner atışından faydalanamadı. İlk yarı 2-1 Çubukspor’un üstünlüğü ile başladı.

 

 

İkinci yarıya Çubukspor hızlı başladı. İkinci yarının 4. dakikasında 49. dakikada Ersin ile 3. gölü buldu. 3-1

53 dakikada Ersin sarı kart gördü. 54. dakikada sol kanattan ceza sahasına ortalanan topa kafayı vuran Aykut bu pozisyondan yararlanamadı. 59. dakikada Güvenspor ceza sahasına girerken Murtaza’ya faul yapan Güvensporlu 4 numaralı futbolcuya hakem kırmızı kartını gösterdi. K.Güvenspor 10 kişi kaldı. Faul atışını Aykut kullandı. Güvenspor kalecisi son anda eliyle topu kornere gönderdi. Çubukspor bu korner atışını değerlendiremedi. 65. dakikada ilk oyuncu değişikliğini Güvenspor yaptı. 67. dakikada Çubuksporda  Mustafa minnet oyundan çıkarken yerine 13 numaralı formasıyla Enes oyuna dahil oldu. 73. dakikada Çubukspor Alperenle korner atışı kullandı, Yunus’un kafa vuruşu Güvenspor kalecisinde kaldı.

 

75. dakikada Çubukspor’un 4. golü geldi. Alperen orta saha çizgisini geçtikten sonra kaptığı topla ceza sahasına girdi ve kalecinin solundan topu filelere gönderdi. 4-1

77. dakikada Çubukspor kullandığı korner atışını değerlendiremedi. Yunusun kafa vuruşu dışarı çıktı. 80. Dakikada Çubukspor da Gökhan oyundan çıkarken yerine 15 numara Barış oyuna girdi.

81. dakikada Aykut’un kafa vuruşu auta gitti. 82. dakikada Karşıyaka durumu 4-2 yaptı,  Kalan dakikalarda Çubukspor 2 gol daha bulurken Aykut attığı golden sonra formasını çıkararak seyirciye koştu. HOŞGELDİN MİRAY BEBEK yazan akletiyle gol sevincini yaşadı. Bu sevinçten sonra  formasını çıkaran Aykut’a hakem sarı kartını gösterdi. Çubukspor maçtan 6-2 galip ayrıldı.

 

HOŞGELDİN MİRAY BEBEK

 GALİBİYET PİRİMİ 3 BİNLİRAYA ÇIKTI

Maçta 6. golü attıktan sonra takımın başarılı isimlerinden Emrah Bozkurt’un yeni doğan bebeği için jest yapan Aykut’tan sonra Kulüp başkanı Fatih Işık’da Miray Bebek için bir jest yaparak 2 bin lira olan  maç primini 3 bin liraya çıkardı. Maçtan sonra soyunma odasında pirimi futbolculara dağıttı.

Bizde hoş Geldin Miray bebek diyerek Emrah Bozkurt’u kutluyoruz. Minik yavruya da sağlıklı  uzun ömürler diliyoruz.

 

KAZANAN VE KAYBEDEN

Maçta Çubukspor yöneticisi Cemal Tekin 1 takım elbise kaybetti. Belediye Meclis üyesi Recep Öz’ün Çubukspor’un 2. golü atmadan önceki pozisyonda bu pozisyon gol olur iddiasına Cemal Tekin  gol olmaz diyerek iddiaya girince pozisyonun gol olması üzerine Recep Öz’e karşı takım elbise iddiasını kaybetti.

 

Fatih IŞIK (Çubukspor Kulüp Başkanı)

Maçtan sonra futbolculara 3binlira pirim dağıtan Işık yaptığı açıklamada” takımımız playofu garantiledikten sonra daha rahat futbol oynamaya başladı. İlk golü yememize rağmen oyun disiplininden kopmadı. Oynadığı güzel futbolla farklı bir skorla sahadan galip ayrıldı. Futbolcumuz Emrah Bozkurt’un kızı dünyaya geldi .Kendisini tebrik ediyoruz. Minik yavruya uzun ömürler diliyoruz. Miray bebek için bizde bir jest yaparak 2 bin lira olan galibiyet pirimini 3 binlira yaparak futbolcularımıza dağıttık. Hepsini kutluyorum. Seyircimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

Görkem KOCA (Çubukspor Yöneticisi)

Çubukspor lige başladığı günden bugüne oynadığı tüm maçlarda büyük başarı göstererek namağlup bir şekilde playofa çıkmayı garantiledi. Bugünkü maçta da bunun rahatlığı ile güzel bir  futbol sergiledi. İlkt dakikalarda yenik duruma düşmesine rağmen oynadığı futbolla 6-2 lik bir galibiyet elde etti. Tüm futbolcularımızı teknik heyeti kutluyorum. Seyircimize teşekkür ediyorum”  dedi

 

Sedat PEKER ( Çubukspor Kulübü Başkan yardımcısı)

Çubukspor güzel bir futbol sergiledi. Futbolcularımızın hepsi canla başla mücadele etti. İlk dakikalarda yenik duruma düştükleri maçı galibiyete çevirerek farklı bir skorla rakibini mağlup etti. Sevinçliyiz. Futbolcularımızı,teknik heyeti tebrik ediyoruz. Bizi her maçta olduğu gibi bu maçtada yalnız bırakmayan seyircimize teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Cemal TEKİN( Çubukspor Yöneticisi)

Çubukspor bugün farklı bir skorla galip geldi. Takımımız namağlup bir şekilde lige devam ediyor. Playofu garantilememizin bir rahatlığı da var. Bu maçta iddiayı  da kaybettim ama takımımız kazandı. Mutluyuz. Gelecek maçlara da aynı ciddiyetle hazırlanarak namağlup bir şekilde bu yarıyı bitirerek Playof maçlarına hazırlanmak istiyoruz. Tüm futbolcularımızı teknik heyeti kutluyorum”dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.