Çubukspor Futbol Takımını Basına Tanıttı

Çubukspor Futbol Takımını Basına Tanıttı

Bölgesel Amatör Ligde (BAL)’da mücadele eden Çubukspor Futbol A.Ş. Kulübü sarı- lacivert renklerine bağladığı biri yabancı 21 futbolcusu için tanıtım toplantısı düzenledi.

Bölgesel Amatör Ligde (BAL)’da mücadele eden Çubukspor Futbol A.Ş. Kulübü sarı- lacivert renklerine bağladığı biri yabancı 21 futbolcusu için tanıtım toplantısı düzenledi.

Çubuk’a bağlı Yenice Mahallesi’ndeki Park Karabiber tesislerinde düzenlenen tanıtım toplantısında Çubukspor Futbol A.Ş. Kulübü 2017-2018 sezonu birinci transfer döneminde kadrosuna dahil ettiği futbolcuları basına tanıttı.

Tanıtım toplantısına Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Çubuk Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yıldırım, MKE Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner, Ak Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Çam, Çubukspor Kulübü yönetim kurulu üyeleri ve futbolcular katıldı. 

Toplantının açılışında konuşan Çubukspor Kulübü Başkanı Mustafa Akkaya, göreve geldikten sonra çok güçlü bir kadro kurmakla işe başladığını söyledi. Yeni oluşumda kendisine destek veren herkese teşekkür eden Akkaya, şampiyonluk yemini ile yeni sezona başlayacaklarını vurguladı.

Konuşmasında yapacakları çalışmaları da anlatan Akkaya, “Allahın izniyle Çubuk’ta çok kısa sürede ilk işimiz bir spor okulu açmak olacak. Bunun yanında yeni transferlerimizle birlikte Çubukspor’u hak ettiği yere taşımak istiyoruz. Bunun için ben ve ekibim her türlü fedakarlığı gösterecek inşallah” ifadesini kullandı.

Çubukspor yönetiminin başarı için büyük gayretler gösterdiğine işaret eden Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan’da, ‘’Bu dönemde yönetim, teknik heyet ve futbolcularımız başarıya tamamen odaklanmış görünüyor. Bizde belediye olarak ve Çubukspor sevenler olarak bu başarıya katkı vermek istiyoruz’’ diye konuştu.

Daha sonra konuşan MKE Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner ise, Çubukspor’un geçmişte 2’inci Lige kadar yükseldiğini ve daha sonra amatör lige kadar düştüğünü hatırlattı.

Geldiğimiz noktada Çubukspor’un genç dinamik başkanı ve yöneticilerine sahip olduğunu vurgulayan Yiğiner, “Tesislerimiz, sahamız ve genç dinamik başkan ve yöneticilerimiz var. Belediye başkanımız, ilçe başkanımız, Çubuk halkı da destekliyor. Yani başarının gelmemesi için hiçbir sebep yok” dedi.

Çubukspor’u yakından takip ettiğini dile getiren Yiğiner, tavsiyede bulunarak şunları söyledi:

“Tabi futbol bir takım oyunudur. Takım olabilirseniz başarılı olabilirsiniz. Ama sadece futbolcu arkadaşlarımızın da yapacağı bir şey değildir bu. Futbolcularla birlikte teknik heyet, kulüp başkanı, yöneticiler ve Çubuk halkının da şampiyonluk anlamında takımlarına sahip çıkmaları lazım. Allahın izniyle bu atmosfer, bu hava Çubuk’ta var. Birde Afrika’dan arkadaşımız gelmiş Musa o da takıma renk katmış. Tabi benim burada bir önerim olacak. Belediye Başkanımız geldiği günden itibaren Çubukspor’a elinden geldiği kadar destek oluyor. Bundan sonra belediye başkanları da Çubukspor’a onursal başkan olsun.”

 Konuşmaların ardından futbolcular ile hatıra fotoğrafı çektirildi.

 

1dsc09475-tile.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.