Çubukspor coştu 7-0

Çubukspor coştu 7-0

Çubukspor cumartesi günü saat 12.15’de Altındağ ztadında Köprülübahçeli spora gol yağdırdı.

Maçın başından sonuna kadar Çubuksporun baskısı altında geçen maçta Çubukspor Köprülübahçeli sporu 7-0 mağlup etti. Çubuksporlu futbolcular girdikleri birçok gol pozisyonunuda değerlendiremediler.

Çubukspor maça   1-Hidayet,2-Emrah Bozkurt,3-Uğurcan,4- Yunus,5-Özkan,6-Murtaza,7-Gökhan,8-Ersin,9-Enes,10-Alperen,11-Emrah Köseoğlu onbiri ile başladı.

Yedek oyuncular: 12 Tanış,13Mustafa Gürgen,14-Aykut,15-Mustafa Özdemir,16-Ali Murat,17-Barış,18-Oğuzhan

Maça hızlı başlayan taraf Çubukspor oldu. Daha maçın ilk dakikasında Çubukspor’un sol kanattan geliştirdiği atak az farkla dışarı gitti. 3. Dakikada korner atışında Alperen’in kafa topu az farkla auta gitti.

8. Dakikada Çubuksporun kullandığı korner atışı dışarı gitti. 9. dakikada Alperen’in ceza sahasında içinde attığı şut kale direğinin dibinden auta gitti.  16. dakikada Alperen’in sol kanattan attığı şut üst ağlarda kaldı. 20. dakikada Enes’in ceza sahası dışından attığı şut auta gitti.

  23.dakikada sol kanattan gelen ortaya  Uğurcan kafa ile vurdu ancak top kaleyi bulmadı. Çubukspor 25. ve 28. dakikalarda iki pozisyondan da yararlanamadı.

 32. dakikada Çubukspor beklediği ilk golü buldu.Çubukspor’un atağında Enes ceza sahasına girdi. Karşı takımın futbolcuları ofsayt gerekçesi ile duraklayınca Enes kaleci ile karşı karşıya kaldı. Topu ağlara göndererek Çubukspor’u 1-0 öne geçirdi.

33. dakikada Çubukspor’un korner atışı Köprülübahçelispor’un kalecisinde kaldı.34. dakikada kullandığı korner atışından da Çubukspor sonuç alamadı.

37.dakikada Emrah Köseoğlu kendi getirdiği topla ceza sahası içinde vurduğu şut auta çıktı.

40 dakikada sağ kanattan kullanılan topa ceza sahası içinde kafa ile iyi vuran Özkan Çubukspor’u 2-0 öne geçiren golü attı.

 

İlk yarı Çubukspor’un 2-0 üstünlüğü ile bitti. İkinci yarıya Çubukspor yine hızlı başladı.İkinci yarıda Gökhan’n yerine barış oyuna girdi.

Çubukspor ikinci yarının başında 49. dakikada 3. golü buldu. Emrah Köseoğlunun attığı şut direkten döndü. Topu iyi takip eden Alperen Çubukspor’un 3. golünü attı.

53. Dakikada Alperen’in ceza sahası dışından vurduğu top az farkla dışarı gitti. 54. Dakikada Çubukspor Ersin ile 4. gölü buldu. Topla ceza sahasına giren Ersin şutunu attı ve Çubukspor’u 4-0 öne geçiren golü Köprülübahçelispor ağlarına gönderdi.

 

64. dakikada Aykut sağ kanattan getirdiği topu ceza sahası içine ortaladı.Topa iyi yükselen Alperen kafa ile topu ağlara gönderdi 5-0.

 65. Dakikada Murtaza sarı kart gördü. 67. dakikada Emrah Köseoğlu sol kanattan getirdiği topu rakip kornere gönderdi. Korner atışından gelen topa Aykut kafayı iyi vurdu ve Çubukspor’u 6-0 öne geçiren golü attı.

 

74. dakikada Murtaza oyundan çıkarken yerine 13 numaralı formasıyla Mustafa Gürgen oyuna girdi. 79. dakikada Çubukspor Korner atışından faydalanamadı. 80. dakikada paslaşarak kullanılan korner atışında Alperen’in ceza sahası içinden attığı şut kale direğinin dibinden dışarıya gitti. 86. Dakikada Çubukspor yüzde yüzlük gol pozisyonundan yararlanamadı.

 88. dakikada Alperen’in pasını iyi değerlendiren Aykut Çubukspor’un 7.golüne imzasını attı.

Çubukspor  7 -  Köprülübahçelispor 0.        

 

FATİH IŞIK  (ÇUBUKSPOR KULÜP BAŞKANI)

Çubukspor bugün oynadığı maçta futbolcularımız sahada güzel bir futbol sergilediler. Maç baştan sona Çubukspor’un üstünlüğü ile son buldu. 7-0 gibi farklı bir sonuç almamıza rağmen birçok pozisyondanda yararlanamadık. Bu güzel futboldan dolayı futbolcularımızı  ve teknik heyetimizi tebrik ediyorum Taraftarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum”dedi.

 

FATİH NEŞELİ (ÇUBUKSPOR KULÜBÜ BAŞKAN YARDIMCISI)

Çubukspor bugün oynadığı maçta en farklı skoru aldı. Bol gollü geçen maçta bir çok pozisyonu değerlendiremedik.her iki takımda centilmence mücadele etti. Futbolcularımızı kutluyorum.Gelecek hafta oynayacağımız maça hazırlanacağız. 

 

DEDA İNCESU (ÇUBUKSPOR KULÜP YÖNHETİCİSİ)

 Çubukspor bu maçta attığı kadar birçok pozisyonuda kaçırdı. Futbolcularımız iyi oynadılar.  Centilmence bir maç oldu. Futbolcularımızı teknik kadroyu ve desteklerinden dolayı tüm Çubuksporlu taraftarlarımıza  teşekkür ediyorum. Taraftarımızın desteği ile Çubukspor’u şampiyonluğa ulaştıracağız” dedi            

Refik Bayram (Yeni Haber- Haber Çubuk)    

     

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.