Çubukspor 2 - Nevşehir spor 3

Çubukspor 2 - Nevşehir spor 3

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden Çubukspor, kendi sahasında Nevşehir spor’a 2-3 mağlup oldu.

 

Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden sarı lacivertli temsilcimiz Çubukspor, kırmızı beyazlı Nevşehir spor ile kendi sahasında karşılaştı. Maçın ilk dakikaları karşılıklı ataklar ile geçilirken kaptan Aydın Kuzu maçın 41.dakikasında Nevşehir sporu 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Maçın ilk yarısı da bu skor ile sona erdi.

Maçın 50.dakikasında kaptan Aydın Kuzu takımının ikinci golünü kaydetti.

Nevşehir sporun üstünlüğü ile devam ederken maçın 4.hakemi maçta 12 dakika uzatma gösterdi. Bu dakikadan sonra Çubuk spor üst üste bulduğu goller ile maçı 2-2 eşitliğe getirdi. Maç bu şekilde bitti derken Nevşehir spor’da bu defa Eyüp  Nevşehir sporu 3-2 öne geçiren golü kaydederken maçta bu şekilde sona erdi.

Çubukspor Genel Kaptanı Tayfun AYDOĞAN'ın maç sonrası yaptığı açıklamada"Takımımız bugün inanılmaz bir maç oynadı. İlk yarı 4 ikinci yarı 1 topumuz direkten döndü. Rakip kalecinin çıkardığı 4 net pozisyon var. 2 0 geriden 2 2 yi bulduk.Futbolcularımız çok iyi mücadele etti.Teknik heyetimizi kutluyorum.Rakibin üç pozisyonu var maalesef onlarda gol oldu. Şans bizden yana olmadı.Son dakika yediğimiz golle 3 2 mağlup olduk.Taraftarlamıza galibiyet veremediğimiz için üzgünüz."dedi.

https://www.facebook.com/cubukspor/

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.