ÇUBUKSPOR  2 – GÜNEŞSPOR  0

ÇUBUKSPOR 2 – GÜNEŞSPOR 0

ÇUBUKSPOR 2 – GÜNEŞSPOR 0

Haber:Refik Bayram

 Çubukspor 19 Mayıs stadı bir nolu sahada grup Lideri Güneşsporu  85. dakikada penaltıdan ve 90.dakikada attığı gollerle 2-0 yendi.

Çubukspor’un gollerini penaltıdan 8 numara Ersin ve 90. dakikada  Alperen’in yerine oyuna giren Aykut kaydetti.

  

 Teknik kadronun yerinde yaptığı değişiklerle baştan sona oyunu üstün      götüren Çubukspor maçın son dakikalarında iki gol birden buldu. Maçta birçok pozisyondan da yararlanamayan Çubukspor bu zorlu maçıda 2-0 kazanarak liderlik koltuğuna oturdu.

  

  Çubukspor şu kadro ile sahaya çıktı.

1-Hidayet Özdemir., 2-Mustafa Minnet, 3-Emrah Bozkurt, 4-Yunus Yazıcı(kaptan), 5-Cihan Özkan Kınacı, 6-Murtaza Erdem, 7-Hasan Ergenekon, 8-Ersin Gündoğdu, 9-Alperen Ondoğan, 10-Enes Erdoğan, 11-Uğurcan karaman, 12-Mehmet Çubuk, 13-İsmail Çapraz, 14-Mustafa Gürgen, 15-Ali Murat Alpay, 16-Oğuzhan Acar, 17-Aykut Gürpınar,18-Emrah Köseoğlu

Yedek Oyuncular

Teknik kadro: Oktay Demirci, İlhan Aydoğan

 

  FATİH IŞIK GALİBİYET PRİMİNİ 150TL’YE ÇIKARDI

 Çubukspor Kulüp Başkanı Fatih Işık 100TL olan galibiyet primini maçtan önce soyunma odasına giderek 150TL’ye çıkardığını futbolculara açıkladı. Güneşspor’u yenmeleri halinde galibiyet priminin 150 Tl olduğunu söyleyen Işık, maçtan sonra soyunma odasındafutbolculara primlerini dağıttı.

 

 

 

 

FATİH IŞIK

GALİBİYETE İNANARAK SAHAYA ÇIKTIK

Çubukspor Kulüp Başkanı Fatih Işık maçtan sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi.” Maça çıkmadan galibiyete inanarak sahaya çıktık. Grubumuzda lider olan Güneşsporu 2-0 yenerek namağlup olarak liderlik koltuğuna oturduk. Futbolcularımız sahada canla, başla mücadele ederek güzel bir oyun sergilediler. Teknik kadromuzda yerinde yaptığı değişikliklerle galibiyetin mimarı oldular. Rakibimiz grubun iddialı takımlarından birisi.   Golleri ikinci yarıda bulduk. Çubukspor bu galibiyetle namağlup olarak liderlik koltuğuna oturdu. Ayrıca maçta bizi yalnız bırakmayan 90 dakika takımlarını destekleyen taraftarımıza teşekkür ediyorum. Bizi yalnız bırakmasınlar yönetim olarak Çubuksporu layık olduğu yere getireceğiz” dedi.

 

 TUĞRUL ÇUBUKÇU

 HAK EDEREK KAZANDIK

Çubukspor Başkan Yardımcısı Tuğrul Çubukçu’da maçtan sonra yaptığı açıklamada”takımımız galibiyeti hak etti. Futbolcularımız sahada güzel bir oyun sergileyerek zorlu bir mücadeleyi kazandılar. Futbolcularımızı ve teknik kadromuzu bu galibiyetten dolayı kutluyorum. Taraftarımıza  desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum”dedi.

DEDA İNCESU

ZORLU BİR MÜCADELEYİDE GALİBİYETLE BİTİRDİK

Çubukspor yönetim kurulu üyesi Deda İncesu maçtan sonra  duyguların şöyle dile getirdi.”Bu maçın bizim için önemi büyüktü. Grup da lider olan iddialı bir ekiple oynayacak olmamız maçın önemini biraz daha arttırdı. Futbolcularımız sahada,teknik heyet saha kenarında verdiği mücadele ile maçı 2-0 aldık. Dört maçta üç galibiyet bir beraberlikle namağlup olarak grubumuzda lideriz. Futbolcularımıza ,teknik heyete ve taraftarımıza teşekkür ediyorum”dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.