ÇUBUKSPOR  1 KÖPRÜLÜBAHÇELİ   0

ÇUBUKSPOR 1 KÖPRÜLÜBAHÇELİ 0

Çubukspor Pazar günü Ankara 19 mayıs stadı 2 nolu sahada Köprülübahçeli Spor ile yaptığı maçı 45. dakikada Alperen( 9) in attığı golle maçı 1-0 kazandı.

Haber: Refik Bayram                                                

 

Çubukspor Pazar günü Ankara 19 mayıs stadı 2 nolu sahada Köprülübahçeli  Spor ile yaptığı maçı 45. dakikada  Alperen( 9) in attığı golle maçı   1-0 kazandı.

 

19Mayıs Stadı 2 nolu sahada saat 13.00 de başlayan müsabakaya Çubukspor hızlı başlamasına rağmen gölü ancak 45. dakikada bulabildi. Taraftarların fark beklediği maçta geçen haftaların aksine durgun geçen maçta  ikinci yarıda Çubukspor gol bulamadı . birinci yarının sonunda 45. dakikada attığı golle 3 puanı alan taraf oldu. 72. dakikada kaleci ile karşı karşıya kalan Alperen bu pozisyonu gol olarak değerlendiremedi. Oyuna 72.dakikada İsmail Çaprazın yerine oyuna giren 13 numaralı Gökhan Aksoy 86. dakikada kırmızı kart görerek Çubukspor’u 10 kişi bıraktı.

 Bol sarı kartlı geçen maçta   Özkan Kınacı (5), Alperen Ondoğan (9) ve Mustafa Gürgen (14) sarı kart gören oyuncular oldu.

 

Çubuk’lu genç işadamlarından oluşan Çubukspor yönetimi Fatih Işık başkanlığında trübünde yerini alarak Çubukspor’u geçen maçlarda olduğu gibi bu maçta da yönetim olarak yalnız bırakmadılar.

 

 Maç sonrası görüşlerini aldığımız Kulüp başkanı Fatih Işık” Bu maçta    Çubukspor olarak fark bekliyorduk. Geçtiğimiz haftalarda yaptığımız iki maçtada futbolcularımız igyi oynarak ilk maçta son dakikada yediğimiz bir golle maçı berabere bitirdik. Geçtiğimiz hafta ise grubun en güçlü ekibi olarak gösterilen Onbirateşsporu ise farklı bir şekilde mağlup ettik. Bu hafta bazı futbolcularımızın       eksik olmasına rağmen futbolcularımız iyi mücadele  ortaya koydular.

Ortada geçen bir maç oldu.  72. dakikada Alperen’in kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonu değerlendirebilseydi sonuç daha da farklı olabilirdi.     Yönetim olarak galibiyetten dolayı teknik kadroyu,futbolcularımızı ve bizi maçlarda yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Artık önümüzdeki hafta oynayacağımız maçlara bakacağız. Çubuksporu layık olduğu yere çıkarmak için yönetim olarak biz elimizden gelen desteği sağlayacağız” dedi.        

 

 

Çubukspor:

1-Hidayet Özdemir, 2-Mustafa Minnet,3-Uğurcan Karaman,4-Yunus Yazıcı,5-Özkan Kınacı,6-Murtaza Erdem, 7-İsmail Çapraz,8-Ersin Gündoğan,9-Alperen Ondoğan,10-Aykut Gürpınar,11-Emrah Köseoğlu

12-Tanış Şenol,13-Gökhan Aksoy,14-Mustafa Gürgen,15-Hasan Ergenekon,16-Ali Murat Alpay,17Mustafa Yakup Ayvacı,18- Enes Erdoğan

 ÇUBUKSPORLU YÖNETİCİLER MAÇTAN SONRA                                                                               

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.