Çubukspor : 1 -Haymanaspor : 3

Çubukspor : 1 -Haymanaspor : 3

Çubuk İlçe Şehir Stadında Saat 13.30ta başlayan Müsabaka da Çubuksporun tek golunü 9 Numaralı Futbolcu Canberk kaydetti.

Çubuk İlçe Şehir Stadında 24.10.2010 Pazar günü, Saat 13.30’ta başlayan, Müsabaka da Çubukspor’un tek golunü 9 Numaralı Futbolcu Canberk kaydetti.
 
Çubuk İlçesi Şehir stadında ,soğuk havaya rağmen ,Çubukspora gönül veren taraftaların ilgisi maça yoğunda,maç dostluk havası içerisinde geçerken, Konuk Takım taraftarları ve Çubukspor taraftarları arasında geçen  sıcak yakınlaşma ile birbirlerine kardeşlik dolu tezahüratlarda bulundular.  
 
Çubukspor renklerine gönül veren taraftarlar ve misafir takım taraftarları Çubukspor renklerine karşılıklı sarı-lacivert sloganlarıyla eşlik etti.Buna karşılık, Çubukspor taraftarları da Haymanaspor Takımı renklerine gönül veren taraftarlara kırmızı-beyaz tezahüratlarında  bulundular.
 
Maç’a istekli başlayan Çubukspor ilerleyen dakikalarda yoğun, Haymanaspor atakların da zorlandı.Haymanaspor  artan baskılar sonucu ilkyarıda aradığı ilk gol’ü bulan takımdı.İlk yarı’nın sonlarına doğru Çubukspor skor’u 1-1 ‘e getirdi.Maçta Çubukspor’un tek golünü  9 Numaralı Oyuncu Canberk Kaydetti.
 
İkinci yarıda da baskısını sürdüren  rakip,Haymanaspor Attığı goller ve oynadığı oyunla Çubukspor’u  etkisiz hale getirdi.Maç boyunca iki de Haymanaspor gol fırsatı kaçırdı.
 
Çubukspor Takımına Diğer Maçlarında Başarılar Dileriz…

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum