Çubukspor: 1 Bahçelievler Gençlik: 0.

Çubukspor: 1 Bahçelievler Gençlik: 0.

Ankara 1. Amatör Lig'de mücadele eden Çubukspor, Bahçelievler Gençlik Spor'u 1-0 yendi.

Ankara 1. Amatör Lig'de mücadele eden Çubukspor, Bahçelievler Gençlik Sporu 1-0 yendi.

 

Altındağ Sentetik Sahada oynanan maçta, Çubukspor'un 2’inci yarı 40’ıncı dakikada 9 numara Alperen’in golünün skoru belirlediğini söyleyen Çubukspor Başkanı Fatih Işık, Çubukspor'un 7 haftada 6 galibiyet ve 1 beraberliği olduğunu ve 19 puanla grubunun liderliğini sürdürdüğünü belirtti.

-Liderliğimizi sürdürüyoruz

Işık, ’’Sporcularımız 7 haftadır maçları hakkıyla oynamaktadırlar. Sadece bir beraberliğimiz var. İnşallah bu şekilde giderse hedeflerimize ulaşmış olacağız. Bahçelievler Gençlik Spor ile oynadığımız maçta sporcularımız 4 gol pozisyonuna girdi, ancak gol gerçekleşmedi. İlk yarı gol gerçekleşmedi. İkinci yarı 9 numara Alperen 40’ıncı dakikada fırsatı değerlendirerek golü gerçekleştirdi. Alperen’in attığı golle skor 1-0 oldu. Ayrıca ikinci yarının ortalarına doğru üzücü bir olay oldu. 10 numara Aykut’a kırmızı kart gösterilirken, ikinci yarı son 15 dakika 10 futbolcuyla maçı devam etmek zorunda kaldık. Çubukspor böylece aldığı 6 galibiyet ve bir beraberlikle 7 maçta puanını 19'a çıkardı’’ dedi.

Aldıkları galibiyetin ilçede taraftarları tarafından sevinçle karşılandığını ifade eden Işık, sporcularına ve kendilerini yalnız bırakmayan taraftarına teşekkür etti.

-Gol pozisyonlarını yeterince değerlendiremedik.

 Güzel bir maç oynandığını anlatan Çubukspor Basın Sözcüsü Adnan Yıldırım, gol pozisyonlarını yeterince değerlendirilemediğinden yakındı.

Yıldırım, ’’Bundan sonraki maçlarda sporcularımızın pozisyonları daha iyi değerlendireceğine inanıyorum. Grubumuzda liderliğimizi sonuna kadar götüreceğimize inanıyorum. Biz iddialı başladık ve bu şekilde devam edeceğiz’’ dedi.

-İyi oynayan kazandı.

Çubukspor yönetim kurulu üyesi olmasına rağmen ilk defa maça geldiğini söyleyen işadamı Özkan Ünal, bundan sonraki maçlara ara vermeden geleceğini belirtti.

Ünal, ’’İşlerimin yoğunluğundan dolayı çok istediğim halde maçlara gelemedim. İnşallah bundan sonra geleceğim. İlk yarı ataklar yaptık ama çok iyi sonuçlar alamadık. Alperen’in attığı gol maçın seyrini değiştirdi. Sonuçta iyi oynayan kazandı’’ diye konuştu.   

-Daha iyi olacak

Yapılan desteklerin boşa gitmediğini görmenin kendilerini memnun ettiğini aktaran işadamı ve Çubukspor Başkan Yardımcısı Sedat Peker, ’’Sporcularımız güzel bir maç çıkardı. Ufak tefek eksikliklerde olsa sonuçta güzel bir başarı elde edildi. Hem maça gelen tüm seyircilerimize, hem de güzel bir sonuç elde eden sporcularımıza teşekkür ederim. İnşallah daha iyi sonuçlar elde edeceğiz’’ şeklinde konuştu. 

cubukspor01-vert-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum