cubukrehberi.com açıldı

cubukrehberi.com açıldı

İlçemizin Türkiye ve Dünyaya tanıtılmasın'da önemli bir görev üstlenen Twain Bilgi sistemleri bir ilke daha imza atarak cubukhaber.com'dan sonra şimdide www.cubukrehberi.com'u sizlerin hizmetine sundu.

Çubuk'un Türkiyeye ve Dünya'ya tanıtılmasında önemli bir misyon üstlenen Twain Bilgi Sistemleri,cubukhaber.com haber sitesini kurararak Çubuk'un dünyaya açılan penceresi olmuştu.Bir ilke daha imza atan Twain bilgi Sistemleri cubukrehberi.com'u kurarak ilçe esnafımızı Türkiye ve Dünyaya tanıtmayı amaçlıyor.Twain Bilgi Sistemleri adına bir açıklama yapan firma yöneticisi Osman Şahbudak şöyle konuştu.


Neden ? www.cubukrehberi.com

Gelişen ve globalleşen dünya içerisinde kendine yer bulmak isteyen şirketler ve kuruluşlar teknolojik ve bilimsel gelişmelere açık olmak zorundadırlar.Günümüzde en önemli ticaret ve haberleşme aracı olan internet üzerinde yapılan yayınlar, şirketlerin ve kuruluşların en önemli elemanları aynı zamanda en büyük tanıtım , pazarlama , iletişim kaynakları haline dönüşmüştür..
Dünyanın sanayi kentleri gelişirken alt yapı olarak gördükleri kültür,sanat,eğitim,politik,bilimsel gelişimleri ve insanların sosyal ihtiyaçlarını karşılayacak hizmet birimlerini ve ortamlarını da sanayi gelişiminin paralelinde hatta daha önde bir yapı haline dönüştürmektedirler.Bu gelişim ve üretimlerini sağlam temeller ve modern bir yapı halinde oluşturduklarını görürüz.

İlçemizin üretim ve sanayileşme tablosuna bakıldığında ise sadece tek taraftan büyüyen bir yapı olduğu görülmektedir.
Biz Twain Bilgi Sistemleri olarak ilçemizin üretim gücünü ve tesislerimizi verimli bir tarlada bire kırk veren buğday başakları olarak görüyoruz. Kültür,sanat ,eğitim ve bilimsel gelişmeleri ise buğday başaklarını süsleyen gelincik çiçekleri olarak tasvir ediyoruz.Güzelliklerin ve gücün birlikte daha anlamlı olduğu düşüncesindeyiz.

Tüm bu düşünceler bizi Çubuk'a ait bir portal ,bize ait bir şehir rehberi
oluşturma fikrini ortaya koydu.Sadece Çubuk firmalarının yer alacağı ve Çubuk'u ilk önce kendisine daha sonra tüm ülkemize ve dünyaya tanıtacak, her gün yeniden açılan bir fuar gibi üretilen ürünlerin sergileneceği büyük bir fuar....
Cubukhaber.com ile Sağlık ,spor, siyaset ve ekonomiden seçilmiş günceli değil gündemi belirleyen haberlerin yer aldığı bölümler,cubukrehberi.com ilede halkımıza doğru bakış açısı kazandıran bir şehir rehberi olmayı hedefliyoruz.işte tüm bunları gerçekleştirmek için firma tanıtım sayfalarımızı  tüm Çubuk  firmalarına açtık.Amacımız güçlü ve güvenilir olmak, bu sektörde öncü bir görev üstlenmektir.Ama bu yolda bizim hikayemiz biraz çiçekle suyun hikayesine benziyor."dedi.

Çubuk Rehberinde sizde yerinizi almak istiyorsanız aşağıdaki linke tıklayınız. 
                            www.cubukrehberi.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum