Çubuklulara 25 bin YTL'ye Villa

Çubuklulara 25 bin YTL'ye Villa

Prefabrik üzerine üretim yapan Ankuva Grup, 45 günde, 100 metre karesi 25 bin YTL'ye, 8,7 büyüklüğündeki depremlere dayanıklı villalar inşa ediyor.

1. Akdeniz Hizmet Arenası ve Gayrimenkul Fuarına katılan Ankuva Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Özok, yaptığı açıklamada, sağlıklı ve estetik yapılar kurmaya elverişli çelikten yapılan evlerin 8,7 büyüklüğündeki depremlere dayanabildiğini söyledi. Çelik aksamın 299 yıl garantili olduğunu belirten Sezai Özok, dünyanın ya da Türkiye'nin her yerine en geç 60 gün içinde evleri inşa ettiklerini bildirdi.

Azerbaycan, Kazakistan, Cezayir ve Sudan'da faaliyet gösterdiklerini
vurgulayan Özok, yurt içinde en çok İzmir, Antalya, İstanbul ve Düzce'den talep aldıklarını söyledi.

Çelik yapıları ''yaşayan binalar'' diye nitelendiren Özok, ''Çünkü bu
binalar içeriye hava alır, nem almaz, sudan etkilenmez, taşınabilir binalardır. Yani bu binaları istediğiniz her yere götürebilirsiniz. Çelik esnektir, deprem anında esner, yıkılmaz, yatmaz'' dedi.

Bayındırlık ve İskan Bakanlığının belirlemiş olduğu 1000 metre kare betonun maliyetinin 523 YTL olduğu bir durumda, kendilerinin, banyosu, mutfağı, her şeyi dahil, metre karesi 250 YTL ile 600 YTL arasında fiyatlarla anahtar teslim ev yaptıklarını ifade eden Özok, 100 metre kare bir evin fiyatının 25 bin YTL'den başladığını, 60 bin YTL'ye kadar değişebildiğini bildirdi. Özok, ''Dünyanın her yerinde, her iklim koşulunda, 45 ile 60 gün arasında evleri teslim ediyoruz. Binalarımız normal beton binalara göre, yüzde 1,5 oranında daha fazla ısı ve ses yalıtımı sağlıyor'' diye konuştu.

Sezai Özok, ev tasarımını 30 kişilik grupla yaptıklarını, alıcılara 78
farklı model seçeneği sunduklarını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum