Çubuklu yaşlılar hızlı treni test etti

Çubuklu yaşlılar hızlı treni test etti

06 Emekliler Derneği "Yaşlılar Haftası" nedeniyle bir grup yaşlı için gezi düzenledi.

06 Emekliler Derneği üyeleri yaşlılar haftası nedeniyle Ankara ile Eskişehir arasında hizmet veren yüksek hızlı treni test edip, Eskişehir"e giderek kentin tarihi ve turistlik yerlerini gezdiler.



06 Emekliler Derneği ""Yaşlılar Haftası"" nedeniyle bir grup yaşlı için gezi düzenledi. 20 kişiden oluşan grup araçlarla evlerinden alınarak, Ankara Garından Ankara ile Eskişehir arasında hizmet veren yüksek hızlı treni ile Eskişehir"in tarihi ve turistlik yerlerini gezdiler. Yaşlılara burada Odunpazarı semtinde Paşa Mahallesinde bulunan Kurşunlu Cami, aşhane, Seyyit Battal Gazi Külliyesi, Şeyh Edebali Türbesi ve Şeyh Şahabattin Türbeleri gezdirildi. Ayrıca Porsuk Çayını da yerinde inceleme fırsatı bulan yaşlılar daha sonra Eskişehir Arkeoloji Müzesini de gezdiler.

06 Emekliler Derneği Başkanı Çelebi İbişoğlu, amaçlarının yaşlılara sahip çıkarak topluma örnek olmak olduğunu belirterek, ""Şükürler olsun toplumumuzda yaşlılara gereken saygı gösteriliyor. Biz de yaşlılar haftasını fırsat bilerek ve bu yaşlılara gereken saygıyı göstererek örnek olmak istedik. Çeşitli nedenlerle evlerinden çıkamayan emekli ve yaşlılarımızı toplayarak yüksek hızlı treni ile Eskişehir"in tarihi ve turistlik yerlerini gezdirdik. Ayrıca Ankara ile Eskişehir arasında yeni hizmete giren yüksek hızlı treni test etmiş olduk""dedi

Sık sık fotoğraf çekinen yaşlı vatandaşlar Eskişehir"e ilk kez geldiklerini ve hayatlarında ilk kez hızlı trene bin diklerini söyleyerek geziyi düzenleyen 06 Emekliler Derneği Başkanı Çelebi İbişoğlu"na, As Başkanı Salih Demirer"e ve Hasan Bostan"a teşekkür ettiler.



H.Yiğiner

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum