Çubuklu Sporculardan 2 Madalya

Çubuklu Sporculardan 2 Madalya

Çubuk'ta faaliyet gösteren Yücel Han Spor Kulübü sporcuları ilçeye tekvandoda ve kick boksta Gümüş madalya kazandırdı.

Yücel Han Spor Kulübü sporcuları tekvando ve kick boks sporlarında Çubuk'un gururu oldu.

İsmet Iraz Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen Ankara Kulüplerarası Tekvando Şampiyonasında ve Ankara Pursaklar Kapalı Spor Salonunda Ankara Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile Kick Boks İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Ankara il seçmelerinde Çubuklu 2 sporcu önemli derece elde ederek Türkiye Genelinde yapılacak karşılaşmalara katılacaklar.

Madalya alan sporcuları ile birlikte Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden'i makamında ziyaret eden Yücel Han Spor Kulübü Antrenörü Raziye Akgül, sporcularının girdikleri her iki müsabakada da Ankara genelinde yaklaşık 500 sporcunun arasında başarı elde ettiğini vurguladı. Müsabakalara Yıldızlar kategorilerinde Tekvando'da 3, kick boks'da 1 sporcu ile katıldıklarını kaydeden Akgül, sporcularının bundan sonraki süreçte Türkiye müsabakalarına katılacaklarını belirterek, şunları söyledi:

"Tekvando'da Nur Beşiroğu ve kick boks'da ise Yusuf Nar isimli sporcularımız yıldızlar kategorisinde katıldıkları müsabakalarda Gümüş madalya alarak Ankara ikincisi olmuşlardır. Nisan ayında Antalya'da yapılacak olan Türkiye Yıldızlar Tekvando Şampiyonasında Nur Beşiroğu, Urfa'da yapılacak olana Türkiye Yıldızlar Kick Boks Şampiyonasında ise Yusuf Nar Ankara'yı ve ilçemizi temsilen müsabakalara katılacaklar. Bu bizim için büyük bir başarı. İnşallah sporcularımız burada elde ettikleri başarı ile Milli Takıma katılırlar. Sporcularımızın müsabakalara katılması içinde her zaman olduğu gibi sayın başkanımızdan maddi ve manevi destek bekliyoruz"

Türk sporunun daha ileri gidebilmesi için gençlerin spora yönlendirilmesi gerektiğini dile getiren Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden de bunun için ilçede tüm spor dallarında müsabakalar yaptıklarını söyledi.

Başarıları ile ilçeye büyük mutluluk yaşatan sporcuları yürekten kutladığını belirten Özden, imkanları doğrultusunda genç sporculara ve spora destek olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.