Çubuklu Sporcular Şehit Annelerini Unutmadı

Çubuklu Sporcular Şehit Annelerini Unutmadı

Çubuk Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Judo Takımı sporcuları, şehit uzman çavuş Emre Tunca ve şehit polis Ahmet Çam’ın annelerinin Anneler Günü’nü kutladı.

Antrenör Ahmet Koçyiğit ve sporcuları, şehitTunca'nın annesi Saniye Tunca’yı ve şehit polisAhmet Çam’ın annesi Hanım Çam ile eşi Emine Çam’ı ziyaret ederek, Anneler Günü’nü kutladı ve çiçek hediye etti.

Koçyiğit, zaman zaman şehit yakınlarını ziyaret ederek, hal ve hatırlarını sorduklarını belirterek, bugün de Anneler Günü dolayısıyla ziyaretler gerçekleştirdiklerini, şehitannelerinin ellerini öperek hayır dualarını almak istediklerini söyledi.

Şehitlerin bu ülke için yaptıkları fedakarlığı kelimelerle ifade etmenin mümkün olmayacağını vurgulayan Koçyiğit, şöyle devam etti:

‘’Bizler de Saniye annenin, Emine ablanın ve Hanım annenin birer evlatlarıyız. Bu ülke için canını seve seve feda eden şehitlerimizin emanetleri bizim her şeyimizdir. Ülkemizin ve Çubuk’un gururu şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz, ruhları şad, mekanları cennet olsun. İçerideki ve dışarıdaki hainler şunu çok iyi bilsinler, ne yaparlarsa yapsınlar ülkemizi bölemeyecekler, ezanımızı susturamayacaklar, bayrağımızı indiremeyecekler. Şehitlerimizin bıraktığı emanete bizler Türk gençliği ve milleti olarak layık olabilmek için elimizden gelen bütün gayreti ve çabayı göstereceğiz.’’

Şehit Emre Tunca’nın annesi Saniye Tunca da ziyaretten dolayı çok memnun olduklarını söyledi.

Gözyaşlarını tutamayan Tunca, ‘’Bir evladımızı vatanımıza feda ettik ama milyonlarca evladımız oldu. Bu evlatlarımız ziyaret edip elimizi öpmese, bu özel günlerde acılarımız hafiflemez. Allah razı olsun, bizleri her daim yalnız bırakmıyorlar.’’ dedi.

Gençlerin ziyaretinin yüreklerine su serptiğini dile getiren şehit Emre Tunca’nın babası Bahtiyar Tunca ise "Allah razı olsun. Onlar gelince Saniye hanımın yüzünde gülücükler oldu. Bu tür ziyaretler acılarımızı biraz da olsa hafifletiyor." diye konuştu.

Hanım Çam ise çok mutlu olduğunu ve annesini sevenin vatanını da sevdiğini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.